Xiaomi LS02 Smartwatch TFT 3,56 cm - 1.4 inch - 46 mm - Zwart

Xiaomi LS02 Smartwatch TFT 3,56 cm - 1.4 inch - 46 mm - Zwart

39.00

Omschrijving Xiaomi LS02 Smartwatch TFT 3,56 cm - 1.4 inch - 46 mm - Zwart

Beschrijving

Xiaomi Haylou LS02, het allerbeste hulpmiddel om te sporten en voor uw gezondheid te zorgen

1.4″ TFT LCD scherm – 320 x 320 p resolutie – Oproep, bericht en waarschuwing – IP68 waterbestendigheid – 24/7 hartslagsensor – Slaap tracking – 10 sportmodi. Xiaomi Haylou LS02 komt naar PowerPlanet, een budgetvriendelijke en geweldige smartwatch ontworpen voor uw actieve leven. Vergeet oude horloges die je alleen de tijd geven! Zonder twijfel, de smartwatch LS02 is eigenlijk opgericht om alle sportfans en degenen die graag voor zichzelf zorgen tevreden te stellen.

Het eerste wat we gaan doen is u 8 redenen geven om een Haylou LS02 aan te schaffen: zijn autonomie van maximaal 20 dagen, 24 uur hartslag tracking, zijn 12 sportmodi, IP68 waterbestendigheid, zijn comfortabele siliconen band, slaapanalyse, zijn 1,4″ high definition touch screen en Bluetooth 5.0 connectiviteit.

Stappen, afstand en calorieën met 12 sportmodi.

Ja. Haylou LS02 is verbeterd met 12 sportmodi, bestaande uit: joggen, snelwandelen, fietsen, wandelen, fietsen, yoga, loopband lopen, bodybuilding, gymnastiek, roeien, voetbal en basketbal. Het omvat uw favoriete sport!

Met het LS02 horloge kunt u al uw dagelijkse activiteiten bijhouden, van uw stappen tot de afstand die u aflegt tot de verbrande calorieën, uiteraard door deze metingen aan te passen aan uw activiteit.

24/7 hartslagscherm

Daarnaast biedt de Haylou LS02 een levendige en continue hartslagmeting, waardoor u een totaalbeeld krijgt van de gewoontes van uw hart, zowel in rust als tijdens het trainen.

Dus zowel de optische detectie-eenheid en de verfijnde lezing algoritme van de Haylou LS02 smartwatch geeft u de sleutels tot nauwkeurig inzicht in uw hartslag en het verbeteren van uw trainingen, hoewel we moeten nooit ooit te nemen als een medische diagnose.

Slaapanalyse en alarm

Bij Xiaomi Haylou, weten zij eveneens dat het goed slapen essentieel is voor het houden van uitstekende fysieke en psychologische gezondheid. Daarom analyseert hun smartwatch LS02 uw slaappatroon en informeert u de totale verscheidenheid van uren u sliep, de uren u in lichte slaap, diepe slaap en degenen besteed die wakker zijn. Bovendien kun je een alarm instellen om je te wekken met een milde trilling. Dus, u weet het … trek uw pyjama aan, de Haylou LS02 en ga slapen!

Oproepwaarschuwing en meldingen

Bovendien helpt de Haylou LS02 u ook bij uw werk. Eerder louter: dankzij de vele functies, signalen en herinneringen die u helpen een veel georganiseerder leven te leiden. De LS02 geeft een melding als u inkomende oproepen of meldingen op uw smartphone hebt, of geeft sedentaire meldingen als u lang hebt gezeten.

1,4-inch scherm met HD-resolutie en 2,5 D glas

Merk op hoe prachtig alle aspecten van de Haylou LS02 in elkaar overlopen … Het 2.5 D resultaat van het glas geeft het een premium look. Je voelt dat het nooit ophoudt dankzij de afgeronde hoeken. Het mooiste van alles is dat onder dat kronkelende glas een 1,4 inch TFT LCD-kleurenscherm zit met een resolutie van 320 x 320 pixels, zodat u alle informatie in de beste kwaliteit kunt zien.

Lichtgewicht, dunne stijl

Het maakt niet uit of u wilt dat uw gloednieuwe horloge uw ideale look verraadt of dat het stijlvol is. Met de Haylou LS02 kan het allebei. De rechthoekige stijl wordt omlijst door een dunne, lichtgewicht behuizing die slechts 38 gram weegt. Er is ook een fysieke knop aan de zijkant van het horloge waarmee u het display kunt openen en vergrendelen.

Verwisselbare siliconen band

Bovendien maakt de hypoallergene siliconenband het tot een perfect horloge om elke dag te gebruiken, zowel qua gemak als qua look. U kunt het 20 mm bandje echter verwisselen om het aan verschillende situaties aan te passen. U vindt een grote verscheidenheid aan compatibele armbanden en apparaten in onze brochure, samen met in de gerelateerde korte artikelen van dit artikel.

Maar liefst 20 dagen autonomie

Dankzij uw Haylou LS02 hoeft u ook niet meer in de buurt van een stopcontact te wonen, want de 260 mAh batterij heeft tot 20 dagen autonomie *. Het efficiënte systeem helpt u om uw smartwatch constant bij u te hebben.

* Hartslag sensing unit gehandicapt. Autonomie tijden kunnen variëren als ze ondergaan gebruiksomstandigheden.

Produceer doelen en gegevens met Haylou Fit APP

We hebben u momenteel verteld over enkele van de voordelen van het synchroniseren van uw Xiaomi Haylou LS02 met uw mobiele telefoon, maar u weet nog niet alles. Met de Haylou Fit APP, kunt u al uw informatie verplaatsen naar de mobiele applicatie om een compleet beeld te krijgen van de ontwikkeling van uw regime. Maak statistieken en stel uzelf doelen, zodat u de motivatie in al uw spieren voelt.

IP68 waterbestendigheid

Is zwemmen uw enthousiasme? Kanoën? Waterpolo? Laat uw Haylou dan niet thuis, want hij is IP68 gecertificeerd. Dit betekent dat uw Haylou S02 horloge bestand is tegen zweet en regen, en dat u zelfs uw handen kunt wassen of douchen terwijl u hem draagt. Maakt u zich nergens zorgen over, u kunt gewoon doorgaan met uw dagelijkse bezigheden.

Xiaomi Haylou LS02 technische vereisten:

* Algemene parameters
– Merk: Xiaomi Haylou
– Punt: Slim Horloge
– Model: LS02

* Materialen:
– Case: metaallegering en polycarbonaat
– Band: silicone (verstelbaar 20 mm).
– Talen: Meertalig (Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Frans, Portugees, Russisch, Turks).
– Aanbevolen APP: Haylou Fit APP (meertalig).

* Scherm.
– Grootte: 1,4 inch.
– Type: TFT LCD.
– Resolutie: 320 x 320 pixels.
– Aanraakgevoelig: Ja.

* Technische specificaties.
– Aansluiting: Bluetooth 5.0.
– GPS: Nee.
– Compatibel os: Android 4.4 of hoger, iOS 8.0 of hoger.
– Waterbestendigheid: IP68.

* Batterij.
– Capaciteit: 260 mAh.
– Laad type: Micro USB.

* Functies.
– Details en waarschuwingen bij oproepen, berichten en mededelingen (gekoppeld aan de BT van de smartphone).
-24/ 7 hartslag sensing unit.
– Slaap tracking.
– Herinnering voor inactieve levensstijl.
– Multisportmodus.
– Alarm/ wekker.
– Calorieënteller.
– Stappen- en afstandenteller.

* Afmetingen en gewicht.
– Afmetingen: 48 x 36 x 11,5 mm.
– Gewicht: 35 gram.

* Inhoud van de verpakking.
1 x Xiaomi Haylou LS02.
1 x oplaadkabel televisie.
1 x gebruikershandleiding.

Xiaomi Haylou LS02 duikt op bij PowerPlanet, een fantastische en betaalbare smartwatch ontwikkeld voor uw actieve leven. Haylou LS02 is verbeterd met 12 sportmodi, waaronder: joggen, snelwandelen, fietsen, slenteren, fietsen, yoga, loopband lopen, bodybuilding, turnen, roeien, voetbal en basketbal. Bij Xiaomi Haylou begrijpen ze ook dat goed slapen noodzakelijk is voor het behouden van een goede fysieke en psychologische gezondheid.Daarom analyseert hun smartwatch LS02 je slaappatroon en vertelt je het totaal aantal uren dat je hebt geslapen, de uren die je hebt doorgebracht in lichte slaap, diepe slaap en degenen die wakker zijn. U begrijpt het al… doe uw pyjama aan, de Haylou LS02 en ga slapen!