Xiaomi Smartwatch

Het bedrijf verklaart dat de smartwatch zeker 7 dagen zal meegaan op een volledige batterij. Die accu heeft een capaciteit van 230 mAh en kost ook nog eens binnen twee uur. In China kan de Redmi Watch beter vertrouwen op ondersteuning voor voice aide Xiao en NFC voor het doen van betalingen. Er zijn ook een aantal andere sensoren aanwezig, bestaande uit een lichtsensor en een geomagnetische sensor. Daarnaast zijn er veelgebruikte smartwatchfuncties aanwezig, zoals de bediening van de telefoon, een timer, het kompas, de weersomstandigheden en nog veel meer.

Dit is de Xiaomi Redmi Watch

De schakelaar aan de ideale kant schakelt hem uit en aan en maakt het mogelijk om verschillende andere functies te regelen. De smartwatch is verkrijgbaar in 3 tinten, namelijk zwart, wit en ook blauw. Daarnaast kunt u kiezen uit 5 kleuren banden, die huidvriendelijk zijn.

Xiaomi heeft een gloednieuwe smartwatch aangeboden die een batterij heeft die maar liefst 7 dagen meegaat, genaamd de Xiaomi Redmi Watch Dit is het eerste wijze horloge dat door de fabrikant is gelanceerd. Nogmaals, het doel van het bedrijf is om de moderne technologie kosteneffectief te maken, net zoals het doel is met hun slimme apparaten.

De Xiaomi Redmi Watch ondersteunt bluetooth 5.0 en kan zowel met Android als iOS worden gebruikt. De tool is 35 gram en is 10,9 millimeter hoog. Aan boord zijn 120 horloge ontmoetingen en ook 7 sportieve activiteiten instellingen. U kunt ook anticiperen op routinematige gezondheids- en fitnessonderdelen, zoals een hartslagrestaurant, houdingscontrole en weergave van de ademhalingstrainingen.

Dit is niet de allereerste Smartwatch die de Chinese producent lanceert. Sterker nog, eerder introduceerde het merk een gezondheids- en fitnesstracker, in de vorm van de Xiaomi Redmi Smart Band. De Redmi Watch is dan ook de 2e Smartwatch. En net als bij de andere producten van het bedrijf wordt ook hier het tarief wat lager gehouden. Hierdoor kan het veel duurdere merken aannemen en hoopt het de geesten te doen wiegen. De Redmi Watch heeft een 1,4-inch LCD-display met een resolutie van 320 bij 320 pixels. Het touchscreen is voorzien van gehard 2,5 glas, wat betekent dat het bestand is tegen zowel schaafwonden als een stoot.

Xiaomi Redmi Watch

De Redmi Watch is dus de 2e draagbare. De Redmi Watch heeft een 1,4-inch LCD-scherm met een resolutie van 320 bij 320 pixels. De Xiaomi Redmi Watch ondersteunt bluetooth 5.0 en kan ook gebruikt worden met Android en iOS. In China kan de Redmi Watch beter rekenen op assistentie voor voice aide Xiao en ook NFC voor het maken van terugbetalingen.