Samsung Galaxy Watch3 - Smartwatch heren - Stainless Steel - 45mm - Zwart

Samsung Galaxy Watch3 - Smartwatch heren - Stainless Steel - 45mm - Zwart

288.00

Omschrijving Samsung Galaxy Watch3 - Smartwatch heren - Stainless Steel - 45mm - Zwart

Beschrijving

De Samsung Galaxy Watch3 is een enorm uitgebreide smartwatch met een grote verscheidenheid aan gezondheidskeuzes en gebruikersinterface-instellingen. De Samsung Galaxy Watch3 is voorzien van een echt lederen band en heeft een gestroomlijnd design, waardoor het horloge perfect bij je uiterlijk past. Koppel je Samsung Galaxy Watch3 aan een Galaxy smart device, een Android smart device of een Apple smart device. Met andere woorden, dit horloge werkt met alle smart devices. De horlogekast is gemaakt van roestvrij staal en heeft een diameter van 45 mm. De band van het horloge is zilverkleurig en gemaakt van leer, roestvrij staal en siliconen. Van deze smartwatch heb je jarenlang draagplezier!

Altijd aan, altijd op de klok

De Samsung Galaxy Watch3 is een Always On horloge, je hoeft dus niet op een knop te drukken of aan de bezel te draaien om de tijd weer te geven. U kunt het display instellen op een continue tijdweergave, zodat u dag en nacht de tijd kunt zien.

Altijd je muziek bij je

Met de Samsung Galaxy Watch3 gaat je muziek overal met je mee naartoe. Als je je muziek online streamt en je Galaxy Watch koppelt aan je draadloze oortjes, kun je zelfs gaan hardlopen zonder je telefoon.

Levensduur batterij

Geef je oplader een nachtje rust. De batterij van de Samsung Galaxy Watch3 gaat lang mee op een enkele lading, dus je kunt je gesprekken, muziek en meer voor een lange tijd aan. Bij normaal gebruik gaat de batterij 80 uur mee.

Rust uit, ontspan en haal meer uit jezelf

Leer meer over je slaap, zodat je je dag veel beter kunt beginnen. De Samsung Galaxy Watch3 registreert je slaapkwaliteit in 4 slaapfasen. Het houdt ook je stressniveaus bij en helpt je deze te verlagen met ademhalingsoefeningen.

Gezondheidshulp van binnenuit door middel van ECG meting

De elektrocardiogramfunctie van de Samsung Health Screen-app werkt door de elektrische activiteit van het hart te analyseren via een sensoreenheid op je smartwatch. Hiervoor open je de Samsung Health Display-app als je rustig zit en zorg je ervoor dat het horloge sterk om je pols zit.

Stap je hoge bloeddruk

Je kunt je smartwatch nu gebruiken om je hoge bloeddruk te meten via de Samsung Health Screen-app, die je inzicht kan geven in je gezondheid. Hoge bloeddruk wordt meestal in verband gebracht met hart-, hersen- en nieraandoeningen en kan, als er niets aan gedaan wordt, leiden tot beroertes en hart- en vaatziekten. Wanneer de Galaxy u uw smartwatch heeft gekalibreerd met een traditionele hoge bloeddruk manchet, tikt u op ‘procedure’ om uw bloeddruk af te lezen *.

* De Samsung Health Display-app is alleen geschikt voor Galaxy-smartphones met Android N OS (7.0) of hoger. iOS wordt niet ondersteund.

Apps in overvloed

Blader door de grote selectie apps voor uw Samsung Galaxy Watch3 en kies wat bij u past. In deze grote en steeds groter wordende selectie, heb je de keuze.

Prestaties

De Samsung Galaxy Watch3 heeft GPS zodat je constant weet waar je bent en waar je naartoe gaat. Ook heeft het horloge een geïntegreerde hoogtemeter en barometer voor als je een gewaagde tocht wilt maken. Uiteraard tikt de Samsung Galaxy Watch3 ook andere activiteiten voor je op.

De Samsung Galaxy Watch3 is een enorm uitgebreide smartwatch met een groot scala aan gezondheidsalternatieven en interface instellingen. De Samsung Galaxy Watch3 wordt geleverd met een echt lederen band en heeft een slanke stijl, waardoor het horloge perfect bij je look past. Verbind je Samsung Galaxy Watch3 met een Galaxy mobiele telefoon, een Android mobiele telefoon of een Apple smart device. De batterij van de Samsung Galaxy Watch3 gaat lang mee op een enkele lading, dus je kunt je gesprekken, muziek en meer voor een lange tijd beheren. De Samsung Galaxy Watch3 heeft GPS zodat je constant weet waar je bent en waar je naartoe gaat.