Samsung Galaxy Watch3 - Smartwatch dames - Stainless Steel - 41mm - Brons

Samsung Galaxy Watch3 - Smartwatch dames - Stainless Steel - 41mm - Brons

279.00

Omschrijving Samsung Galaxy Watch3 - Smartwatch dames - Stainless Steel - 41mm - Brons

Beschrijving

De Samsung Galaxy Watch3 is een zeer degelijke smartwatch met een enorme variëteit aan gezondheidsopties en gebruikersinterface-instellingen. De Samsung Galaxy Watch3 wordt geleverd met een echt lederen band en heeft een strak design, waardoor het horloge ideaal is om bij je look te passen. Verbind je Samsung Galaxy Watch3 met een Galaxy mobiele telefoon, een Android mobiele telefoon of een Apple smart device.

Altijd aan, constant op de klok

De Samsung Galaxy Watch3 is een Always On-horloge, dus je hoeft niet op een knop te drukken of aan de bezel te draaien om de tijd weer te geven. Je kunt het display instellen op een constant tijdscherm, zodat je dag en nacht de tijd kunt zien.

Voortdurend je muziek bij je

Met de Samsung Galaxy Watch3 reist je muziek met je mee, waar je ook naartoe gaat. Als je je muziek online streamt en je Galaxy Watch aansluit op je draadloze oortjes, kun je zelfs gaan hardlopen zonder je telefoon.

Levensduur batterij

Geef je batterijlader een nachtje rust. De batterij van de Samsung Galaxy Watch3 gaat erg lang mee op een enkele lading, dus je kunt je gesprekken, muziek en meer voor een zeer lange tijd aan. Bij gemiddeld gebruik gaat de batterij 80 uur mee.

Rust uit, ontspan en haal meer uit jezelf

Kom meer te weten over je slaap, zodat je je dag beter kunt beginnen. De Samsung Galaxy Watch3 registreert je slaapkwaliteit en legt deze vast in 4 slaapfasen. Het houdt ook je stressniveaus bij en helpt je deze te minimaliseren met ademhalingsoefeningen.

Gezondheidsondersteuning van binnenuit met een ECG meting

De elektrocardiogramfunctie van de Samsung Health Monitor-app werkt door de elektrische activiteit van het hart te evalueren via een sensoreenheid op je smartwatch. Om dit te doen, open je de Samsung Health Monitor-app als je stil zit en zorg je ervoor dat het horloge goed om je pols zit.

Trap je hoge bloeddruk

Je kunt je smartwatch nu gebruiken om je bloeddruk te bepalen via de Samsung Health Screen-app, die je inzicht kan geven in je gezondheid. Hoge bloeddruk wordt vaak in verband gebracht met hart-, nier- en hersenaandoeningen en kan, indien verwaarloosd, leiden tot een beroerte en hartproblemen. Zodra de Galaxy u daadwerkelijk uw smartwatch heeft gekalibreerd met een standaard hoge bloeddruk manchet, tikt u op ‘procedure’ om uw hoge bloeddruk af te lezen *.

* De Samsung Health Monitor-app is alleen compatibel met Galaxy-smartphones met Android N OS (7.0) of hoger. iOS wordt niet ondersteund.

Apps in overvloed

Blader door de grote keuze aan apps voor uw Samsung Galaxy Watch3 en kies wat bij u past. In deze steeds groter wordende en grote keuze, heb jij de keuze.

Efficiëntie

De Samsung Galaxy Watch3 heeft GPS zodat je constant weet waar je bent en waar je naartoe gaat. Als je een avontuurlijke tocht wilt maken, heeft je horloge ook een geïntegreerde hoogtemeter en barometer voor. Uiteraard neemt de Samsung Galaxy Watch3 ook andere activiteiten voor je op.

De Samsung Galaxy Watch3 is een zeer grondige smartwatch met een grote verscheidenheid aan gezondheidsopties en interface-instellingen. De Samsung Galaxy Watch3 wordt geleverd met een echt lederen band en heeft een slanke stijl, waardoor het horloge het beste bij je uiterlijk past. Koppel je Samsung Galaxy Watch3 aan een Galaxy smart device, een Android mobiele telefoon of een Apple mobiele telefoon. De batterij van de Samsung Galaxy Watch3 gaat lang mee op een enkele lading, dus je kunt je gesprekken, muziek en meer voor een lange tijd aan. De Samsung Galaxy Watch3 heeft GPS zodat je altijd weet waar je bent en waar je naartoe gaat.