Samsung Galaxy Watch - Smartwatch heren - Special Edition - 46mm - Zilver

Samsung Galaxy Watch - Smartwatch heren - Special Edition - 46mm - Zilver

329.00

Omschrijving Samsung Galaxy Watch - Smartwatch heren - Special Edition - 46mm - Zilver

Beschrijving

Waarmee te combineren.

Een Samsung-telefoon werkt het best met een Samsung wearable, aangezien de Watch Active een Samsung-product is. Android 5.0 of hoger wordt ondersteund. Voor iPhone-gebruikers: iPhone 5 of hoger met iOS 9 of hoger.

Blijf langer verbonden. De functies van een smartwatch gecombineerd met het natuurlijke gevoel van een analoog horloge. De Galaxy Watch verbindt je met de wereld om je heen.

Ontwerp

De gloednieuwe definitie van geloofwaardigheid.

De Galaxy Watch sluit aan op je levensstijl met een authenticiteit die zichtbaar is in de verschillende wijzerplaten met diepte- en lichteffecten. De ronde wijzerplaat, de bewegende wijzers en het tikkende geluid geven het de uitstraling van een echt horloge.

Kies uw eigen ontwerp

Personaliseer uw Galaxy View met het bandje van uw voorkeur. Kies een bandje dat bij uw kleding of gemoedstoestand past voordat u de deur uitgaat. Kies voor een lichtgewicht siliconen bandje of kies je eigen bandje – de Galaxy Enjoy met een kastmaat van 42 mm kan worden geïntegreerd met een 20 mm bandje, en het 46 mm model past op een 22 mm bandje.

Voortdurend aan, altijd op tijd

Het Galaxy Watch is een Always On-horloge, dus je hoeft niet op een knop te drukken of de bezel te draaien om de tijd weer te geven. U kunt het sAMOLED-displayscherm instellen op een continu tijdscherm, zodat u dag en nacht de tijd kunt zien.

Altijd je muziek bij de hand

Met de Galaxy Watch LTE reist uw muziek overal met u mee. U kunt zelfs gaan joggen zonder uw telefoon als u uw muziek online streamt en uw Galaxy Watch koppelt aan uw draadloze oortelefoon.

Lange levensduur van de batterij

Geef je oplader ’s nachts rust. De batterij van de Galaxy Watch gaat lang mee op een enkele lading, dus je kunt je gesprekken, muziek en meer voor een zeer lange tijd aan.

Houd je voortgang bij

Uw Galaxy Watch is uw eigen individuele fitnessinstructeur, zodat u meer kunt trainen en minder hoeft te plannen. Uw horloge kan uw hartslag meten en 6 activiteiten registreren tijdens uw gehele training. Selecteer meer om tot 35+ verschillende activiteiten te bepalen.

Conditie bijhouden

Met Samsung Health kunt u de bestaande functies op uw Galaxy Watch uitbreiden en uw conditie, bestaande uit hartslag en calorieverbruik, bijhouden en vastleggen in informatie.

Rust uit, ontspan en haal meer uit uzelf

Kom meer te weten over je slaap zodat je je dag beter kunt beginnen. De Galaxy Watch registreert uw slaapkwaliteit en legt deze vast in 4 slaapfasen. Het houdt ook je stressniveaus bij en helpt je deze te verlagen met ademhalingsworkouts.

Elke dag ongeveer op de hoogte

Ontwaak en wees op de hoogte op dit moment. De Galaxy Watch herkent wanneer u wakker wordt en geeft u meteen ’s ochtends vroeg een overzicht van de weersomstandigheden, uw agenda voor die dag, herinneringen en meer.

Evalueer uw dag

Kijk terug op je dag voordat je gaat slapen. Een ander overzicht op basis van uw slaappatroon wordt onthuld voordat u gaat slapen, bestaande uit open suggesties en uw gezondheidsinformatie voor de dag.

Apps in overvloed

Bekijk de grote keuze aan apps voor uw Galaxy Watch en kies wat bij u past. In deze steeds groter wordende en grote selectie heeft u de keuze.

Prestaties

Stippel uw route uit en wees voorbereid.

De Galaxy Watch heeft GPS zodat je voortdurend weet waar je bent en waar je naartoe gaat. Als je de avontuurlijke toer op wilt, heeft je horloge ook een geïntegreerde hoogtemeter en barometer voor.

Ontworpen voor optimale efficiëntie

Gebruik je Galaxy Watch in de regen of in andere moeilijke omstandigheden. Het horloge is 5 ATM waterdicht en voldoet aan een militaire norm, zodat je zelfs onder de zwaarste omstandigheden buiten actief kunt blijven.

Laat je portemonnee in huis

Met Samsung Pay op je Galaxy Watch is het doen van elke aankoop een fluitje van een cent – je kunt je telefoon of portemonnee gewoon thuis laten.

Gemakkelijk opladen

Het opladen van de Galaxy Watch is een fluitje van een cent. Leg hem op het draadloze oplaadstation * en het horloge begint direct met opladen.

De Galaxy Watch verbindt je met de wereld om je heen.

Personaliseer uw Galaxy Watch met het bandje van uw voorkeur. Ga voor een lichtgewicht siliconen bandje of kies je eigen bandje – de Galaxy Watch met een kastdiameter van 42 mm kan worden geïntegreerd met een bandje van 20 mm, en het 46 mm ontwerp past op een bandje van 22 mm.

Je Galaxy Watch is je eigen individuele fitnessinstructeur, waarmee je meer kunt trainen en minder hoeft te plannen. De Galaxy Watch registreert je slaapkwaliteit en legt deze vast in 4 slaapfasen.