Samsung Galaxy Watch - Smartwatch dames - Special Edition - 42 mm - Rosegoud

Samsung Galaxy Watch - Smartwatch dames - Special Edition - 42 mm - Rosegoud

329.00

Omschrijving Samsung Galaxy Watch - Smartwatch dames - Special Edition - 42 mm - Rosegoud

Beschrijving

Het eerste Samsung horloge

De Samsung Galaxy Watch is het eerste horloge uit de gloednieuwe lijn smartwatches van Samsung. De Samsung Galaxy Watch heeft een waterdichtheid van 5 atm en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Voortdurend stijlvol

De Samsung Galaxy Watch is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: 46mm in zwart, 42mm in zwart en een uiterst opvallende variant: 42mm in roségoud. Bovendien kun je bij alle klokjes kiezen uit verschillende wijzerplaten. Van modern stijlvol tot bijpassend parelmoer. En had je al begrepen dat je ook offline naar Spotify kunt luisteren op de Galaxy Watch? Zo ben je altijd voorzien van je favoriete muziek!

Individuele assistent

Records breken Naast dat het een ontzettend slim horloge is, houdt de Galaxy Watch ook diverse sportprestaties voor je bij. Dit doet de Galaxy Watch dankzij een hartslag gps, monitor en work-out detectiesysteem. Ook zwemmen is geen probleem: Galaxy Watch heeft een waterbestendigheid van 5 atm en een handig waterslot.

In een handomdraai:

– Twee maten: 46 mm en 42 mm;
– Lange levensduur van de batterij;
– Spotify offline
– Hartslagscherm, GPS & workout detectie;
– Uitgebreide optie van sportmodi;
– Stress & slaap tracker;
– Gebruiks- en krasbestendig; Roestvrij staal en Gorilla glas SR+;.
– 5 atm./ 50 meter waterbestendig.
– het Samsung Galaxy Watch 42mm schandvel bestaat naast het stalen bandje uit 2 siliconen bandjes in de maat Small (11 cm) en Big (13 cm).

De Samsung Galaxy Watch is het allereerste horloge uit de nieuwe lijn smartwatches van Samsung. De Samsung Galaxy Watch heeft een waterbestendigheid van 5 atm en wordt aangeboden in verschillende looks.

De Samsung Galaxy Watch wordt aangeboden in drie versies: 46mm in zwart, 42mm in zwart en een zeer opvallende versie: 42mm in verhoogd goud. Records breken Naast dat het een ontzettend slim horloge is, houdt de Galaxy Watch ook veel sportprestaties voor je bij. Ook zwemmen is geen probleem: Galaxy Watch heeft een waterbestendigheid van 5 atm en een handig waterslot.