Samsung Galaxy Watch - Smartwatch dames - 42 mm - Rosegoud

Samsung Galaxy Watch - Smartwatch dames - 42 mm - Rosegoud

166.25

Omschrijving Samsung Galaxy Watch - Smartwatch dames - 42 mm - Rosegoud

Beschrijving

Waar moet je het mee combineren.

De Galaxy Watch is een item van Samsung. Een Samsung telefoon werkt het beste met deze smartwatch. Blijf langer verbonden. De functies van een smartwatch gecombineerd met het natuurlijke gevoel van een analoog horloge. De Galaxy Watch verbindt je met de wereld om je heen.

Ontwerp

De nieuwe betekenis van geloofwaardigheid. De Galaxy Watch sluit aan op je manier van leven met een authenticiteit die merkbaar is in de vele wijzerplaten met diepte- en lichtuitslagen. De ronde wijzerplaat, de bewegende wijzers en het tikkende geluid geven het de uitstraling van een echt horloge.

Kies uw eigen ontwerp

Individualiseer uw Galaxy See met het bandje van uw voorkeur. Kies een bandje dat bij uw outfit of stemming past voordat u de deur uitgaat. Kies voor een lichtgewicht siliconenbandje of kies je eigen bandje – de Galaxy Watch met een kastmaat van 42 mm kan worden gecombineerd met een bandje van 20 mm, en het 46 mm-model past op een bandje van 22 mm.

Voortdurend aan, voortdurend op tijd

De Galaxy Watch is een Always On-horloge, dus je hoeft niet op een knop te drukken of de bezel te draaien om de tijd weer te geven. U kunt het sAMOLED-displayscherm instellen op een constant tijdscherm, zodat u dag en nacht de tijd kunt zien.

Voortdurend uw muziek bij de hand

Met de Galaxy Watch LTE neemt je muziek een reis met je mee, waar je ook gaat. U kunt zelfs gaan joggen zonder uw telefoon als u uw muziek online streamt en uw Galaxy Watch aansluit op uw draadloze oortelefoon.

Batterijduur

De batterij van de Galaxy Watch gaat lang mee op een enkele lading, dus je kunt je gesprekken, muziek en meer voor een lange tijd aan. Bij buitensporten met GPS gaat de batterij 14 uur mee.

Rust uit, ontspan en haal meer uit jezelf

Ontdek meer over je slaap, zodat je je dag veel beter kunt beginnen. De Galaxy Watch registreert uw slaapkwaliteit en legt deze vast in 4 slaapfasen. Het houdt ook uw stressniveaus bij en helpt u deze te verminderen met ademhalingsoefeningen.

Beoordeel uw dag

Reflecteer op uw dag voordat u gaat slapen. Een ander overzicht op basis van uw slaappatroon wordt onthuld voordat u gaat slapen, bestaande uit open tips en uw gezondheidsgegevens voor de dag.

Apps in overvloed

Bekijk de grote keuze aan apps voor uw Galaxy Watch en kies wat bij u past. In deze grote en steeds groter wordende keuze, heb je de keuze.

Prestaties

Stippel je route uit en ga klaar staan. De Galaxy Watch heeft GPS zodat je altijd weet waar je bent en waar je naartoe gaat. Als je de ervaringstocht wilt maken, heeft je horloge ook een geïntegreerde hoogtemeter en barometer voor.

Ontwikkeld voor ideale efficiëntie

Gebruik je Galaxy Watch in de regen of in andere moeilijke omstandigheden. Het horloge is 5 ATM waterbestendig en voldoet aan een militaire eis, zodat je zelfs onder de zwaarste omstandigheden buiten actief kunt blijven.

Gemakkelijk opladen

Het opladen van de Galaxy Watch is een fluitje van een cent. Plaats het gewoon op het draadloze oplaadstation * en het horloge begint direct met opladen.

Zorgen en antwoorden

Wat moet ik doen als mijn smartwatch niet goed werkt?
Het beste is om een reset uit te voeren en je smartwatch terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Wat is de levensduur van de batterij van deze smartwatch?
Deze smartwatch gaat ongeveer 14 uur mee als je hem intensief gebruikt.

Hoe nauwkeurig zijn de metingen van deze smartwatch?
De metingen zijn zeer nauwkeurig, maar kunnen toch afwijken. 100% nauwkeurigheid is niet gegarandeerd.

De Galaxy Watch verbindt je met de wereld om je heen.

Pas je Galaxy Watch aan met je favoriete bandje. Ga voor een lichtgewicht siliconen bandje of kies je eigen bandje – de Galaxy View met een kastmaat van 42 mm kan worden geïntegreerd met een bandje van 20 mm, en het 46 mm ontwerp past op een bandje van 22 mm.

De batterij van de Galaxy Watch gaat lang mee op een enkele lading, dus je kunt je gesprekken, muziek en meer voor een lange tijd aan. De Galaxy Watch registreert je slaapkwaliteit en registreert deze in 4 slaapfases.