Samsung Galaxy Watch Active2 - Stainless Steel - Smartwatch - 44 mm - Goud

Samsung Galaxy Watch Active2 - Stainless Steel - Smartwatch - 44 mm - Goud

251.95

Omschrijving Samsung Galaxy Watch Active2 - Stainless Steel - Smartwatch - 44 mm - Goud

Beschrijving

Ontdek de Samsung Galaxy Watch Active2, de officiële opvolger van de Galaxy Watch Active. Of je nu gaat hardlopen of voor je volgende uitgerekende datum staat, met de Galaxy Watch Active2 presteer je altijd op je best.

Comfortabele personalisatie aan je pols

De Galaxy Watch Active2 is direct verkrijgbaar in 2 versies; het fashion model met de roestvrijstalen, extra dunne kast en het prachtige lederen bandje, of het fitness model met de lichtgewicht aluminium kast met sportief bandje. Galaxy Watch Active2 kan geheel naar eigen wens worden samengesteld.

Aangepast aan Android en iOs mobiele telefoons *.

Bedien uw muziek, cam of telefoon door middel van het touchscreen of spraakbesturing! U kunt ook muziek en podcasts streamen of downloaden, zodat u op elk moment van de dag naar uw muziek kunt luisteren. Dankzij videocamerabediening kunt u uw horloge gebruiken om de elektronische camera van uw mobiele telefoon aan te zetten, een video te maken en de opname rechtstreeks te bekijken via de live weergavefunctionaliteit op uw horloge. Andere belangrijke apps zoals mail, browsers, rekenmachine of timer zijn ook snel bij de hand, maar ook sociale media zoals Facebook, Twitter, Youtube en Instagram kunnen via de Watch Active2 worden bekeken en geliked. * Android: Android 5.0 (L OS) of hoger, RAM 1,5 GB en hoger (Samsung/andere merknamen dan Samsung) * iOS: iPhone 5 en hoger, iOS 9.0 of hoger.

Geïndividualiseerd scherm met aanraakrandbediening

Maak een foto met uw smartapparaat, upload de foto naar uw Galaxy Watch Active2 en ontwikkel uw unieke scherm. Hierdoor past uw Active2 altijd perfect bij uw kleding. De unieke aanraakrand zorgt er ook voor dat u snel uw favoriete apps kunt uitvoeren en tegelijkertijd het scherm altijd perfect kunt zien.

Volg uw workout op uw pols

De Galaxy Watch Active2 houdt je workout bij, dus als je hem omdoet kun je meteen beginnen. In totaal worden nu zeven trainingsprogramma’s automatisch bijgehouden, waaronder zwemmen, en in de handmatige modus kun je al je oefeningen bijhouden. De Running Coach-functie geeft je gerichte begeleiding in realtime.

Gezondheidsondersteuning van binnenuit

Blijf gezond in lichaam en geest met een horloge dat daar rekening mee houdt. Gebruik de stress-tracker om je spanningsniveau te controleren wanneer je gespannen bent, en volg ondersteunde ademhalingsoefeningen om te ontspannen.

Volg uw hartslag voor meer gemoedsrust

Uw gezondheid in de gaten houden is de kern van de Galaxy Watch Active2. Het nieuwe gebogen ontwerp past perfect om je pols en heeft acht fotodiodes op de achterkant. Het horloge houdt uw hartslag in de gaten en waarschuwt u als deze hoger of lager is dan normaal.

Kracht die de hele dag meegaat

Ga de hele dag door met je Galaxy Watch Active2 met een batterij die meer dan een dag meegaat bij normaal gebruik. Wanneer u thuiskomt, laadt de compacte draadloze oplader hem in een oogwenk op.

Het laat je nooit in de steek

Neem je horloge mee op al je ervaringen. De Galaxy Watch Active2 is stofdicht IP68 en tot 5ATM waterdicht. Bovendien voldoet het aan de eisen van militaire kwaliteit, zodat je het altijd kunt gebruiken en nog veel meer kunt beleven.

Ontdek de Samsung Galaxy Watch Active2, de officiële opvolger van de Galaxy Watch Active. Of je nu gaat hardlopen of je volgende uitgerekende datum voor de boeg hebt, met de Galaxy Watch Active2 presteer je altijd op je best.

Dankzij cam control kun je je horloge gebruiken om de elektronische camera van je smartphone aan te zetten, een video te maken en de opname direct te bekijken via de live weergave functionaliteit op je horloge. De Galaxy Watch Active2 houdt uw lichaamsbeweging bij, dus wanneer u hem omdoet, kunt u meteen aan de slag. Het monitoren van uw gezondheid is de kern van de Galaxy Watch Active2.