Samsung Galaxy Watch Active2 - Stainless Steel - Smartwatch - 40 mm - Zwart

Samsung Galaxy Watch Active2 - Stainless Steel - Smartwatch - 40 mm - Zwart

239.00

Omschrijving Samsung Galaxy Watch Active2 - Stainless Steel - Smartwatch - 40 mm - Zwart

Beschrijving

Ontdek de Samsung Galaxy Watch Active2, de belangrijkste opvolger van de Galaxy Watch Active. De Active2 heeft een nog groter persoonlijk aanpasbaar scherm en een hele make over. Je krijgt nauwkeurige gezondheidsinzichten wanneer je maar wilt en blijft volledig verbonden. Of je nu kiest voor een rondje hardlopen of je volgende deadline onder ogen ziet, met de Galaxy Watch Active2 presteer je altijd op je best.

Comfortabele aanpassing aan je pols

De Galaxy Watch Active2 is direct verkrijgbaar in 2 varianten; het fashion model met de roestvrijstalen, extra dunne behuizing en het prachtige lederen bandje, of het fitness design met de lichtgewicht aluminium behuizing met sportief bandje. Kies uw look en kies voor gemak met een wellness buddy die u 24/7 bij u wilt hebben. Galaxy Watch Active2 kan volledig naar eigen wens worden samengesteld. Je kunt kiezen uit maten van 44 mm of 40 mm, een roestvrijstalen of lichtgewicht aluminium behuizing en een scala aan bandjes.

Aangepast aan Android en iOs smart devices *.

Beheer uw muziek, cam of telefoon via het touchscreen of stembediening! U kunt ook muziek en podcasts streamen of downloaden, zodat u op elk moment van de dag naar uw muziek kunt luisteren. Dankzij de elektronische camerabediening kunt u uw horloge gebruiken om de cam van uw smartapparaat in te schakelen, een video te maken en de opname rechtstreeks te bekijken via de live-schermfunctionaliteit op uw horloge. Andere essentiële apps zoals mail, browsers, rekenmachine of timer zijn ook snel bij de hand, maar ook sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Youtube en Instagram kunnen via de Watch Active2 bekeken en geliked worden. * Android: Android 5.0 (L OS) of hoger, RAM 1,5 GB en hoger (Samsung/andere merknamen dan Samsung) * iOS: iPhone 5 en hoger, iOS 9.0 of hoger.

Geïndividualiseerd scherm met aanraakrandbediening

Maak een foto met uw smartphone, upload de foto naar uw Galaxy Watch Active2 en creëer uw unieke display. Hierdoor heeft uw Active2 altijd de ideale match met uw kleding. De unieke touch edge zorgt er ook voor dat u snel uw favoriete apps kunt bedienen en tegelijkertijd altijd het display volledig kunt zien.

Volg uw training op uw pols

De Galaxy Watch Active2 houdt je workout bij, dus als je hem omdoet kun je meteen beginnen. In totaal worden nu 7 trainingsprogramma’s direct bijgehouden, waaronder zwemmen, en in de handmatige modus kun je al je oefeningen bijhouden. De Running Coach-functie geeft je gericht advies in realtime.

Gezondheidsondersteuning van binnenuit

Blijf gezond in lichaam en geest met een horloge dat oplet. Gebruik de spanningstracker om je spanningsniveau te controleren wanneer je gespannen bent, en volg gerichte ademhalingsoefeningen om te ontspannen.

Volg uw hartslag voor meer zekerheid

Het monitoren van uw gezondheid is de kern van de Galaxy Watch Active2. Het nieuwe gebogen ontwerp past naadloos om je pols en heeft 8 fotodiodes op de achterkant. Als deze boven of onder het normale niveau komt, houdt het horloge uw hartslag bij en stelt u op de hoogte.

Vermogen dat de hele dag meegaat

Ga de hele dag door met uw Galaxy Watch Active2 met een batterij die meer dan een dag meegaat bij regelmatig gebruik. Wanneer u thuiskomt, laadt de compacte draadloze oplader hem in een handomdraai op.

Het laat je nooit in de steek

Neem je horloge mee op al je ervaringen. De Galaxy Watch Active2 is IP68 stofdicht en ongeveer 5ATM waterdicht. Bovendien voldoet het aan militaire normen, zodat je het voortdurend kunt dragen en nog veel meer kunt beleven.

Ontdek de Samsung Galaxy Watch Active2, de belangrijkste opvolger van de Galaxy Watch Active. Of je nu gaat hardlopen of voor je volgende deadline staat, met de Galaxy Watch Active2 presteer je constant op je best.

Dankzij de elektronische camerabediening kun je je horloge gebruiken om de camera van je smartapparaat aan te zetten, een video te maken en de opname direct te bekijken door middel van de live display scherm functionaliteit op je horloge. De Galaxy Watch Active2 houdt je workout bij, dus als je hem omdoet kun je meteen aan de slag. Het monitoren van je gezondheid is de kern van de Galaxy Watch Active2.