Samsung Galaxy Watch Active2 - Staal - Milanese Band - 40mm - Special Edition - Zilver

Samsung Galaxy Watch Active2 - Staal - Milanese Band - 40mm - Special Edition - Zilver

429.00

Omschrijving Samsung Galaxy Watch Active2 - Staal - Milanese Band - 40mm - Special Edition - Zilver

Beschrijving

Waarmee te koppelen.

De Watch Active 2 is een product van Samsung. Een Samsung-telefoon werkt het beste met deze smartwatch. Android 5.0 of hoger wordt ondersteund. Voor iPhone-gebruikers: iPhone 5 of hoger met iOS 9 of hoger wordt ondersteund.

Ontdek de Samsung Galaxy Watch Active2, de belangrijkste opvolger van de Galaxy Watch Active. De Active2 heeft een nog groter persoonlijk instelbaar scherm en een geheel nieuw uiterlijk. Je krijgt nauwkeurige gezondheidsinzichten wanneer je maar wilt en blijft volledig verbonden. Of je nu gaat hardlopen of voor je volgende deadline staat, met de Galaxy Watch Active2 presteer je altijd op je best.

Comfortabele aanpassing aan je pols

De Galaxy Watch Active2 is verkrijgbaar in 2 varianten; het stijl design met de roestvrijstalen, extra dunne kast en het mooie lederen bandje, of het fitness design met de lichtgewicht aluminium kast met stijlvol bandje. Galaxy Watch Active2 kan helemaal naar uw dromen worden samengesteld.

Luister naar muziek via smartwatch

Beheer je muziek, elektronische camera of telefoon via het touchscreen of spraakbesturing! U kunt ook muziek en podcasts streamen of downloaden, zodat u op elk moment van de dag naar uw muziek kunt luisteren.

Aangepast aan Android en iOS smartphones *.

Dankzij de camerabediening kunt u uw horloge gebruiken om de videocamera van uw smartphone in te schakelen, een video te maken en de opname direct te bekijken via de live-schermweergave op uw horloge. Andere vitale apps zoals mail, webbrowsers, rekenmachine of timer zijn snel bij de hand, maar ook sociale media zoals Facebook, Twitter, Youtube en Instagram kunnen via de Watch Active2 worden bekeken en geliked. * Android: Android 5.0 (L OS) of hoger, RAM 1,5 GB en hoger (Samsung/andere merken dan Samsung) * iOS: iPhone 5 en hoger, iOS 9.0 of hoger.

Aangepast scherm met aanraakrandbediening

Maak een foto met uw smartphone, publiceer de foto op uw Galaxy Watch Active2 en produceer uw unieke scherm. Op deze manier heeft uw Active2 altijd de beste match met uw outfit. De speciale touch edge zorgt er ook voor dat u snel uw favoriete apps kunt starten en tegelijkertijd het display altijd volledig kunt zien.

Volg je workout aan je pols

De Galaxy Watch Active2 houdt je workout bij, dus als je hem omdoet kun je meteen beginnen. In totaal worden nu 7 workoutprogramma’s direct gevolgd, waaronder zwemmen, en in de handmatige modus kun je al je oefeningen volgen. De Running Coach-functie biedt je gerichte aanbevelingen in realtime.

Gezondheidsondersteuning van binnenuit

Blijf gezond in lichaam en geest met een horloge dat focust. Gebruik de spanningstracker om je spanningsniveau te controleren wanneer je gespannen bent, en volg begeleide ademhalingsworkouts om je los te maken.

Volg uw hartslag voor meer comfort

Het bijhouden van uw gezondheid is de kern van de Galaxy Watch Active2. De gloednieuwe gebogen stijl past perfect om je pols en heeft 8 fotodiodes op de achterkant. Het horloge houdt uw hartslag in de gaten en laat het u weten als deze boven of onder het normale niveau komt.

Kracht die de hele dag meegaat

Ga de hele dag door met je Galaxy Watch Active2 met een batterij die meer dan een dag meegaat bij normaal gebruik. Als je thuiskomt, laadt de compacte draadloze oplader hem in een mum van tijd op.

Het laat je nooit in de steek

Neem je horloge mee op al je avonturen. De Galaxy Watch Active2 is stofdicht IP68 en ongeveer 5ATM waterdicht. Bovendien voldoet hij aan militaire normen, zodat je hem voortdurend kunt gebruiken en nog veel meer kunt beleven.

Ontdek de Samsung Galaxy Watch Active2, de officiële opvolger van de Galaxy Watch Active. Of je nu gaat hardlopen of voor je volgende uitgerekende datum staat, met de Galaxy Watch Active2 ben je altijd op je best.

De Galaxy Watch Active2 is verkrijgbaar in 2 varianten; het modieuze model met de roestvrijstalen, extra dunne kast en de prachtige lederen band, of het fitness model met de lichtgewicht aluminium kast met sportieve band. Dankzij de camerabediening kunt u uw horloge gebruiken om de cam van uw mobiele telefoon aan te zetten, een video te maken en de opname direct te bekijken via de live-schermfunctionaliteit op uw horloge. De Galaxy Watch Active2 houdt je beweging bij, dus als je hem omdoet kun je meteen aan de slag.