Samsung Galaxy Watch Active2 - Aluminium- Smartwatch - 44 mm - Zwart

Samsung Galaxy Watch Active2 - Aluminium- Smartwatch - 44 mm - Zwart

189.00

Omschrijving Samsung Galaxy Watch Active2 - Aluminium- Smartwatch - 44 mm - Zwart

Beschrijving

Waarmee te combineren.

De Watch Active 2 is een product van Samsung. Een Samsung telefoon werkt het beste met deze smartwatch. Android 5.0 of hoger wordt ondersteund. Voor iPhone-gebruikers: iPhone 5 of hoger met iOS 9 of hoger wordt ondersteund.

Ontdek de Samsung Galaxy Watch Active2, de officiële opvolger van de Galaxy Watch Active. De Active2 heeft een nog groter persoonlijk aanpasbaar scherm en een hele make over. Je krijgt nauwkeurige gezondheidsinzichten wanneer je maar wilt en blijft volledig verbonden. Of je nu gaat hardlopen of je volgende uitgerekende datum voor de boeg hebt, met de Galaxy Watch Active2 presteer je voortdurend op je best.

Comfortabele aanpassing aan je pols

De Galaxy Watch Active2 is verkrijgbaar in 2 varianten; het modieuze ontwerp met de roestvrijstalen, extra dunne behuizing en het mooie lederen bandje, of het fitnessmodel met de lichtgewicht aluminium behuizing met sportief bandje. Kies uw uiterlijk en kies voor gemak met een wellness metgezel die u 24/7 bij u wilt hebben. Galaxy Watch Active2 kan volledig naar eigen wens worden samengesteld. Je kunt kiezen uit maten van 44 mm of 40 mm, een roestvrijstalen of lichtgewicht aluminium behuizing en een scala aan bandjes.

Luister naar muziek via smartwatch

Beheer uw muziek, camera of telefoon via het touchscreen of spraakbesturing! Je kunt ook muziek en podcasts streamen of downloaden, zodat je op elk moment van de dag naar je muziek kunt luisteren.

Afgestemd op mobiele telefoons met Android en iOS *.

Dankzij cam control kunt u uw horloge gebruiken om de videocamera van uw smartphone aan te zetten, een video te maken en de opname direct te bekijken via de live-schermprestaties op uw horloge. Andere essentiële apps zoals mail, webbrowsers, rekenmachine of timer zijn snel bij de hand, maar ook sociale media zoals Facebook, Twitter, Youtube en Instagram kunnen via de Watch Active2 worden gecheckt en geliked.
* Android: Android 5.0 (L OS) of hoger, RAM 1,5 GB en hoger (Samsung/andere merken dan Samsung) * iOS: iPhone 5 of hoger, iOS 9.0 of hoger.

Aangepast beeldscherm met aanraakrandbediening

Maak een foto met uw smartphone, stuur de foto naar uw Galaxy Watch Active2 en ontwikkel uw speciale scherm. Hierdoor heeft uw Active2 altijd de perfecte match met uw outfit. De speciale aanraakrand zorgt er ook voor dat u snel uw favoriete apps kunt starten en tegelijkertijd het display altijd perfect kunt zien.

Volg uw workout aan uw pols

De Galaxy Watch Active2 houdt je training bij, dus als je hem omdoet kun je meteen beginnen. In totaal worden nu 7 trainingsprogramma’s automatisch bijgehouden, waaronder zwemmen, en in de handmatige modus kun je al je oefeningen bijhouden. De Running Coach-functie geeft je gericht advies in realtime.

Gezondheidsondersteuning van binnenuit

Blijf gezond in lichaam en geest met een horloge dat daar rekening mee houdt. Gebruik de spanningstracker om je spanningsniveau te controleren wanneer je gespannen bent, en volg begeleide ademhalingsworkouts om je los te maken.

Volg uw hartslag voor meer gemoedsrust

Het monitoren van je gezondheid is de kern van de Galaxy Watch Active2. De gloednieuwe gebogen stijl past naadloos om je pols en heeft acht fotodiodes op de achterkant. Het horloge houdt uw hartslag bij en laat het u weten als deze hoger of lager is dan normaal.

ECG-meting

De elektrocardiogramfunctie van de Samsung Health Display-app werkt door de elektrische activiteit van het hart te onderzoeken via een sensor op je smartwatch. Om dit te doen, open je de Samsung Health Monitor-app terwijl je rustig zit en zorg je ervoor dat het horloge stevig om je pols zit.

Trap je hoge bloeddruk

Je kunt je smartwatch nu gebruiken om je hoge bloeddruk te bepalen via de Samsung Health Screen-app, die je inzicht kan bieden in je gezondheid. Hoge bloeddruk wordt meestal geassocieerd met hart-, nier- en hersenziekten en kan, indien onbeheerd gelaten, leiden tot beroertes en hart- en vaatziekten. Zodra de Galaxy u daadwerkelijk uw smartwatch met een standaard bloeddrukmanchet heeft afgesteld, tikt u op ‘procedure’ om uw bloeddruk af te lezen *.

* De Samsung Health Monitor-app is alleen geschikt voor Galaxy-smartphones met Android N OS (7.0) of hoger. iOS wordt niet ondersteund.

Kracht die de hele dag meegaat

Ga de hele dag door met uw Galaxy Watch Active2 met een batterij die meer dan een dag meegaat bij normaal gebruik. Terug in uw huis laadt de compacte draadloze batterijoplader hem in een handomdraai weer op.

Het laat je nooit in de steek

Neem je horloge mee op al je avonturen. De Galaxy Watch Active2 is IP68 stofdicht en tot 5ATM waterdicht. Bovendien voldoet het aan militaire normen, zodat je het altijd kunt dragen en nog veel meer kunt beleven.

Ontdek de Samsung Galaxy Watch Active2, de belangrijkste opvolger van de Galaxy Watch Active. Of je nu gaat hardlopen of je volgende uitgerekende datum voor de boeg hebt, met de Galaxy Watch Active2 presteer je altijd op je best.

De Galaxy Watch Active2 is verkrijgbaar in 2 versies; het stijlmodel met de roestvrijstalen, extra dunne kast en het prachtige lederen bandje, of het fitnessmodel met de lichtgewicht aluminium kast met sportief bandje. De Galaxy Watch Active2 houdt je beweging bij, dus als je hem omdoet kun je meteen aan de slag. Het monitoren van je gezondheid is de kern van de Galaxy Watch Active2.