Samsung Galaxy Watch Active - Smartwatch - 39 mm - Zwart

Samsung Galaxy Watch Active - Smartwatch - 39 mm - Zwart

122.95

Omschrijving Samsung Galaxy Watch Active - Smartwatch - 39 mm - Zwart

Beschrijving

Waar moet je het mee combineren.

De Watch Active is een Samsung-product. Een Samsung telefoon werkt het beste met deze smartwatch. Android 5.0 of hoger wordt ondersteund. Voor iPhone-gebruikers: iPhone 5 of hoger met iOS 9 of hoger wordt ondersteund.

Maak kennis met de Galaxy Watch Active! De smartwatch die je ondersteunt bij het opbouwen, onderhouden en verbeteren van een gezonde levensstijl.

Welke functionaliteiten zijn mogelijk met deze smartwatch?

Berichten ontvangen en versturen, mail uitchecken, navigatie, opnemen en ophangen. Let op: Met deze smartwatch kunt u niet bellen. Het is alleen mogelijk om via de smartwatch op te nemen of op te hangen via je telefoon.

Levensduur batterij

Deze smartwatch gaat ongeveer 45 uur mee wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van speciale sportfuncties. Wanneer deze functies wel worden gebruikt, gaat de smartwatch ongeveer 12 uur mee. Wanneer u naar muziek luistert via het horloge, is de batterijduur 8 uur.

Ontwerp

Dankzij de lichte, dunne, schokbestendige en waterdichte stijl is de Galaxy Watch Active perfect geschikt om een uiteenlopende reeks sporttrainingen bij te houden. Dankzij de IP68 accreditatie en 5ATM kan de Galaxy Watch Active ook worden gebruikt in zoet- of zeewater, tot wel 50 meter diep.

Spotify

Combineer de Galaxy Watch Active met je telefoon en download je Spotify-lijst via de Bluetooth-verbinding op de Watch Active. Zo kun je tijdens elke oefening genieten van je favoriete muziek.

Reacties en vragen

Wat moet ik doen als deze smartwatch niet werkt zoals verwacht?

U kunt het beste een reset uitvoeren en uw smartwatch terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Hoe nauwkeurig zijn de metingen van deze smartwatch?

De metingen zijn echt nauwkeurig, maar kunnen toch afwijken. 100% nauwkeurigheid is niet gegarandeerd.

Een Samsung telefoon werkt het beste met deze smartwatch. Houd er rekening mee: Met deze smartwatch kun je niet bellen. Het is alleen mogelijk om via de smartwatch op te nemen of op te hangen met je telefoon.

Deze smartwatch gaat ongeveer 45 uur mee wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van unieke sportfuncties. Wanneer deze functies wel worden gebruikt, gaat de smartwatch ongeveer 12 uur mee.