Michael Kors Smartwatch

Toont alle 3 resultaten

De Michael Kors smartwatch wordt aangeboden in 2 variaties. Een bekende variatie is Michael Kors Sofie smartwatch en de zilveren Michael Kors Gen 5 Smartwatch. Kies een modern horloge met een digitaal display, of een traditionele kruising, voorzien van alle nuttige functies. Geschikt om via bluetooth te matchen met slimme apparaten met het Android of iOS draaiende systeem.

Combineer het horloge met uw mobiele telefoon via bluetooth. Integreer het horloge met gemakkelijk verwisselbare bandjes. De geïntegreerde fitness- en activiteitenmonitor motiveert uw dagelijkse training. Zoek op het internet door middel van de spraakfunctie, behandel uw e-mails en plan ook uw planning.

Waar komt de naam “Michael Kors” vandaan?

Michael Kors is een Amerikaanse ontwerper die sinds 1981 zowel kleding als stijlmiddelen maakt. Zijn stijl is relaxed, elegant, extravagant, sportief met een herkenbaar Amerikaans accent. Michael Kors winkels zijn te vinden in een van de meest prominente gebieden zoals New york city, Milaan, Parijs, Londen en Shanghai. Een deel van de inkomsten gaat voortdurend naar goede doelen, zoals het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties ter ondersteuning van de allerarmsten.

Functionaliteiten van de Michael Korts Smartwatch

Michael Kors smartwatches zijn slim. Aangedreven door ‘Android’’, komen ze met veel nuttige functies voor dagelijks gebruik. Personaliseer de digitale wijzerplaat van het horloge met de kleinste informatie en sla het ook op voor snel hergebruik.

Het hybrid smartwatch horloge heeft een klassieke wijzerplaat. Een tweede, kleine wijzerplaat geeft aan wanneer uw smartphone een bericht of telefoontje ontvangt. De smartwatch houdt uw calorieverbranding bij, past zich aan voor het tellen van de stappen en ook voor het uitvoeren van uw rustpatroon. Bedien de videocamera van uw telefoon op afstand voor het maken van prachtige beelden.

De modieuze horloges zijn gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een digitaal display. Met de geïntegreerde audio speaker en microfoon kunt u de smartwatch als telefoon gebruiken. Lees wie er belt, ontvang meldingen en berichten en beheer uw muziek via de smartwatch.

Michael Kors SmartwatchesL technisch en toch elegant

Michael Kors is een gewilde stijl merknaam. Bekend om zijn zowel stijlvolle als klassieke ontwerpen, voorzien van de New york city stijl. Altijd proberen om de meest effectieve ambachtslieden en ontwikkelaars te vinden om optimaal te leiden tot een creatieve sfeer. Michael Kors bevordert gelijke rechten in de werkomgeving en ook daarbuiten. Ras, kleur, geloofsovertuiging, seksuele geaardheid, leeftijd, geslachtsidentificatie: voor Michael Kors is ieder mens gelijk. Kijk ook is naar de Michael Kors Bradshaw Smartwatch