Huawei Smartwatch GT 2 42 mm Zwart

Aanbieding!

Huawei Smartwatch GT 2 42 mm Zwart

199.00 177.88

Omschrijving Huawei Smartwatch GT 2 42 mm Zwart

De Watch GT 2 ondersteunt zowel DIRECTION FINDER als GLONASS satellietnavigatietoestellen en levert extra correcte en veel snellere instellingsdiensten, zodat u na een wandeling/marathon precies herkent waar u zich eigenlijk bevindt, maar ook hoe ver u daadwerkelijk bent gevorderd op uw koers. In de add-on, de Check out maakt gebruik van effectieve als exacte real-time individuele meting van uw centrum kosten. Zelfs tijdens het duiken, de horloge bedragen uw centrum tarief, samen met de SWOLF (hoeveelheid bewegingen + bijwonen van hele paar seconden), de overspanning, vetten gesmolten en ook uw snelheid. Voorzichtig! Leder en ook metalen banden zijn niet geschikt om te gaan zwemmen. Dit is eigenlijk wel overwogen, samen met deze soorten is er eigenlijk een extra band die daar wel geschikt voor is.

Heeft u een Android Smartwatch samen met uw Huawei View GT 2? Dan kunt u de meting van uw zorgniveau onderzoeken! Een ademhalingstrainingssessie is daadwerkelijk toegankelijk door middel van de app, die gemakkelijk kan helpen bij het minimaliseren van de angst.

De Huawei View GT 2 42MM heeft een elektrische batterij levensstijl van ongeveer 1 volle week. Hierdoor kunt u uw horloge continu gebruiken zonder dat u bang hoeft te zijn dat de batterij leegloopt.

TruSleep

Beschikt u over een Android Smartwatch ter verbetering van uw Huawei Check Out GT 2? De Watch GT 2 ondersteunt DIRECTION FINDER en ook GLONASS-satellietnavigatie-instellingen en maakt gebruik van veel exactere en snellere plaatsingsoplossingen, zodat u na een wandeling/marathon precies herkent waar u zich bevindt en toch ook nog eens precies weet hoeveel u op uw koers bent gevorderd. Ook tijdens het zwemmen meet de View je hartslag, net zo effectief als de SWOLF (variatie in bewegingen + tijd in hele seconden), bereik, verbrande vetten en ook je snelheid.

Samen met de Huawei TruSleep 2.0 kan uw Huawei view GT 2, 6 gemakkelijk lokaliseren en ook typische slaapproblemen identificeren, terwijl het tips geeft voor een veel betere rust. Your View houdt de prijs in het oog, bestudeert uw ademhaling en kost uw algehele slaapkwaliteit.