Huawei Smartwatch

Toont alle 4 resultaten

HUAWEI SMARTWATCHES HEBBEN VEEL HANDIGE FUNCTIONALITEITEN

De op dit moment wereldberoemde horlogemerk Huawei is erin geslaagd om fans van topklasse en perfect gemaakte slimme horloges, telefoons, tablets en ook handige wearables te overwinnen. Indrukwekkend is het feit dat deze merknaam gezien het feit dat 1987 keer op keer de mogelijkheid heeft om cutting-edge attributen toe te voegen aan de smartwatches, maar de handige horloges nog steeds in staat zijn om budgetvriendelijk te blijven. Hierdoor kan dit van oorsprong Chinese merk het opnemen tegen verschillende andere leveranciers van smartwatches en ook wearables, zoals Apple.

DE OPKOMST VAN HUAWEI

Na de oprichting van Huawei in 1987 door Ren Zhengfei is het bedrijf begonnen met de productie van telefoons en diverse andere elektronische artikelen, die in eerste instantie aan de Chinese markt werden geleverd. Het werd al snel duidelijk dat de ontwikkelaars en professionals achter het merk goed in staat waren om innovatieve gadgets aan hun elektronische apparaten toe te voegen, waardoor de telefoons (en iets later ook de smartwatches) markt zeer goed bereikbaar waren. Vandaag de dag is Huawei de 2e grootste leverancier van smartphones ter wereld, na de alom bekende Apple. In 2018 stond Huawei op de 25e plaats op de checklist van ’s werelds meest geldelijk gezonde business.

De voordelen van een Huawei Smartwatch zijn onder andere de lange levensduur van de batterij, de mogelijkheid om de hartslag bij te houden, de functies om je slaap bij te houden, GPS, het verbranden van calorieën, de controle van de nummers, Bluetooth en nog veel meer. Huawei’s smartwatches (de GT-serie) zijn deels verkrijgbaar met een Zwitsers uurwerk en bij sommige modellen is het mogelijk om de polsbandjes te verwisselen.