Het jaar van de smartwatches, 2016

Android Smartwatch

2016, het jaar van de smartwatches.

In 2015 leefde het idee al om een website met goede maar goedkope kwaliteits smartwatches op te zetten. In april 2016 was het zover…

Ondertussen zijn er vanaf Dordrecht honderden smartwatches verzonden naar klanten verspreid in Nederland en België. Het afgelopen jaar hebben we allemaal positieve reviews en reactie ontvangen. Daarom is iedereen die bij GoedkopeSmartwatchKopen.nl betrokken is onze klanten ook erg dankbaar!

In 2017 wordt het assortiment verder uitgebreid. Daarnaast is het doel om ieder model van zo veel mogelijk informatie te voorzien bijvoorbeeld door middel van een video. Tot slot kun je onder het kopje: “Extra Informatie” de specificaties van het product zien.

Android Smartwatch Google Maps

De beste maar goedkope smartwatches.

Dat was het doel, dat is aardig gelukt! Sinds een aantal maanden verkopen we zelfs smartwatches met een eigen Play Store. Dit maakt het mogelijk om vrijwel iedere Android app te downloaden en gebruiken. Een mooi voorbeeld hiervan is Google Maps op bovenstaande afbeelding. Maar ook watches met Whatssap, Twitter, Facebook, Instagram en alle andere bekende apps.

K88H Smartwatch Leather

De meest verkochte smartwatch?

Dat is uiteindelijk de K88H smartwatch geworden. Op de voet gevolgd door de DZ09 smartwatch en de D6 smartwatch. Daarnaast zijn ook de KW88, U8 en de GT08 tientallen malen verkocht.

In de toekomst worden nieuwe producten aan de webshop toegevoegd. Indien bepaalde smartwatches na een bepaalde periode achterhaald zijn verwijderen wij deze uit de webshop. Ons doel is om het beste assortiment goedkope smartwatches in Nederland aan te (blijven) bieden.

Daarnaast ligt de focus ook nog op de breedte van het assortiment. Zo zijn er op dit moment 3 verschillende (prijs)klasse smartwatches te koop in de shop. In 2017 wordt hier een nieuwe productgroep aan toegevoegd: fitnesstrackers!

Kortom wil GoedkopeSmartwatchKopen.nl iedereen bedanken. Graag willen wij onze toekomstige klanten weer iets extra’s geven. Daarom bieden wij op alle smartwatches in het assortiment vanaf 2017: 1 jaar fabrieksgarantie!

Share this post