Garmin Smartwatch

Toont alle 4 resultaten

Bij alle modellen hebben we daadwerkelijk geleverd wat het ontwerp moet leveren en waar het uit bestaat. Dit maakt het veel gemakkelijker om te kiezen voor zo’n uniek en prachtig Garmin Smartwatch-horloge.

Alle versies zijn eenvoudig te gebruiken met je mobiele telefoon. Bijna alle merken ondersteunen de Garmin Link App waarbij je snel je informatie over behaalde doelen kunt verplaatsen van het horloge naar je telefoon.

Alle modellen uit de Garmin Fenix 5-serie die wij kunnen leveren zijn echte speciale smartwatches met veel attributen. Alle Garmin Fenix Chronos, Garmin Fenix 5, Garmin Fenix Fenix FIVE en Garmin Fenix 5X ontwerpen die wij kunnen aanbieden zijn afgestemd op saffierglas, zodat je horlogeglas zeker langer aantrekkelijk blijft, zelfs als je het Garmin horloge onder heftige omstandigheden gebruikt. Elke serie heeft een sterke basis van toepassingen, waarbij de Fenix 5X het ontwerp met het meeste totaalpakket is. Gezichten kunnen worden gedownload en geïnstalleerd vanuit de applicatie of worden aangepast met een afbeelding uit je eigen bibliotheek.

De Garmin mode-sieraden serie is opgebouwd uit een serie task trackers met stijl zoals de Garmin Vivomove versies, onderverdeeld in Garmin Vivomove Sport, Garmin Vivomove Classic en Garmin Vivomove Costs.

De nieuwere Garmin Vivomove Human Resources versies gaan nog een stap verder, deze versies zijn Hybrid Smartwatches, ze hebben wel een regelmatig uurwerk in het horloge, maar ze hebben wel een touchscreen foto onderaan de wijzerplaat. Hieronder heb je je smartphone meldingen op je Garmin Crossbreed Smart Watch samen met de activity tracker functies.

Veel plezier van je Garmin Smartwatch

Garmin brengt een exclusieve lijn van Garmin task trackers, Garmin Hybrid smartwatches en Garmin smartwatches. De smartwatch is niet meer onmisbaar en krijgt steeds meer terrein. Omdat de horloges steeds meer en ook steeds meer kunnen en ook steeds nuttiger worden, is dit wel het geval.