Fossil Smartwatch

Toont alle 4 resultaten

De verrijking van smartwatches met de collectie past specifiek bij het innovatieve en nieuwsgierige karakter van Fossil. Het merk is toegewijd om één actie voor te zijn op de trends en functioneert zorgvuldig om verstandige apparaten voor de nieuwe generatie te creëren.

FOSSIL SMARTWATCHES: Mooi design maar ook functioneel

Met de Fossil Q lijn heeft het accessoiremerk Fossil iets geheel nieuws in de collectie: smartwatches. Deze horloges hebben de stijl en natuurlijk die u gewend bent, maar hebben ook veel slimme en waardevolle functies als u het horloge draadloos aansluit op uw mobiele telefoon.

Fossil’s volledig digitale smartwatches zijn de wens van elke modebewuste nerd. Dankzij de analoge wijzerplaat en het elegante uiterlijk van de gekruiste ontwerpen herkent u misschien niet meteen dat u met een smartwatch te maken heeft. Als het om smartwatches gaat, komen de handige functies in eerste instantie, maar Fossil laat zien dat dit niet ten koste hoeft te gaan van de lay-out. De aanzienlijke collectie Fossil smartwatches omvat horloges in verschillende stijlen, met smalle en ook grotere exemplaren, ronde en hoekige vormen, maar ook met natuurlijke lederen, siliconen en stalen banden.

Type Fossil smartwatches

Dankzij de analoge wijzerplaat en het elegante uiterlijk van de hybride versies, realiseert u zich misschien niet meteen dat u met een smartwatch omgaat. U kunt de knoppen van dit horloge gebruiken om zowel de nummers als de camera van uw smartphone te bedienen en ook voelt u een resonantie wanneer u een telefoontje of een bericht ontvangt. Het horloge heeft bovendien een tweede, kleinere wijzerplaat die je laat zien hoeveel acties je die dag al hebt ondernomen.

De Fossil Smartwatch Collectie

In de Fossil Q collectie vindt u zeker twee soorten slimme horloges die u aan uw mobiele telefoon kunt bevestigen. Zo zijn sommige van de smartwatches volledig digitaal. Diverse andere horloges, de zogenaamde hybriden, hebben nog gewoon een bekende analoge wijzerplaat, waaronder allerlei slimme, digitale functies verborgen zitten.

Fossil Smartwatch met touchscreen

Fossil’s volledig elektronische smartwatches zijn de wens van elke modebewuste nerd. Download en installeer de applicaties die u waardevol vindt en beheer ze snel met behulp van het digitale touchscreen. Het in de gaten houden van de tijd is gewoon een bijkomstigheid nu je je horloge ook gebruikt om je liedjes te regelen, je acties en calorieën bij te houden, meldingen van je telefoon te krijgen, het weerbericht te bekijken en nog veel meer te doen.

Fossil Smartwatch functie

Als het om smartwatches gaat, gaan de handige functies eraan vooraf, maar Fossil laat zien dat dit niet ten koste hoeft te gaan van de lay-out. De omvangrijke collectie Fossil smartwatches bestaat uit horloges in verschillende uitvoeringen, met slanke en ook bredere situaties, zowel ronde als hoekige vormen, en ook met natuurlijk leer, siliconen en stalen banden. Bovendien kunt u de wijzerplaat van de smartwatches elektronisch transformeren naar uw voorkeur.