Fitbit 2: hoe goed is het nou eigenlijk echt?

Hoe goed de Fitbit 2 echt is

De concentratie van de Versa 2 ligt op het volgen van de oefeningen en de smartwatch doet dat mogelijk ook. Dit horloge houdt tal van wellness parameters bij. U kunt zien hoe veel stappen u neemt, hoeveel uur u precies slaapt, hoeveel minuten u daadwerkelijk actief was en het houdt ook voortdurend uw hartslag bij. De smartwatch weet je te stimuleren om nog veel meer te bewegen. U kunt eenvoudig vaststellen hoeveel stappen u per uur wilt nemen en de check out zal u er zeker aan herinneren. Via de Fitbit app kunt u samen met uw medewerkers een van de meeste stappen doorlopen.

Als u op dit moment daadwerkelijk een Fitbit-consument bent en gewoon een nieuw Fitbit-item wilt, dan ga ik u op dat moment zeker de Fitbit Versa 2 aanbevelen. Op zijn minst als u bijvoorbeeld in het bezit bent van een Cost 3 en ook de voorkeur geeft aan een update naar een slimmer model. Als u in het bezit bent van de allereerste Fitbit Versa, dan hoeft u de Versa 2 op dat moment niet aan te schaffen. Er is eigenlijk maar weinig verschil tussen de Versa en de Versa 2. Als u niet in het bezit bent van een slimmerik, maar u wilt niet veel geld uitgeven, dan adviseer ik de Samsung Galaxy Watch Active. Het is binnen dezelfde tariefvariant als de Versa 2, maar levert wel een extra “vol” pakket. Dit horloge is namelijk uitgerust met ingebouwde GPS, waardoor je buiten kunt oefenen zonder je slimme apparaat. Als je een gedreven atleet bent en ook je concentratie verbetert dan kun je veel beter kiezen voor een sportief uitzicht zoals de Polar Ignite.

Enkele vragen die ik nu nog heb zijn eigenlijk: “Wat voert de toekomstige grip uit die Fitbit nu bezit, is eigenlijk gekregen door Google.com? Zal Fitbit blijven bestaan of zal Google.com het programma volledig integreren in Wear OS?”. Ik geloof sterk in een prettige samenwerking, maar daar is eigenlijk niets bijzonders aan.

Van alle smartwatches die ik daadwerkelijk heb onderzocht, neem ik aan dat Fitbit de absoluut beste producent is als het gaat om fysieke fitnessmonitoring. Toch ben ik eigenlijk bang dat Fitbit op dit moment een lidmaatschapsbedrijf Fitbit Superior heeft uitgebracht. Fitbit Superior gaat in 2020 ondersteuning krijgen voor de Nederlandse taal en zal dan zeker ook daadwerkelijk worden uitgebracht.

Fitbit heeft daadwerkelijk een aantal grote veranderingen aangebracht in de Fitbit Versa 2, met de mooie AMOLED monitor, die de smartwatch een fee appeal geeft. Elk ding is eigenlijk gekenmerkt scheerapparaat puntig en ook de verschillende kleuren zijn goed gemaakt. U kunt ook gebruik maken van het Always-On-Display attribuut en dus ook beschikken over een continue zicht op de mogelijkheid als u dat wenst. Verder is er op dit moment eigenlijk een microfoon die u in staat stelt om te reageren op meldingen. De batterijopname, met een batterijlevensduur van 5 dagen, is eveneens uitstekend.

Fitbit heeft daadwerkelijk een aantal prachtige aanpassingen aan de Fitbit Versa 2 gemaakt, bestaande uit de aantrekkelijke AMOLED monitor, die de smartwatch een aantrekkelijke prijs oplevert. Toch ben ik eigenlijk blauw gemaakt dat Fitbit nu een registratiebedrijf Fitbit Costs heeft gelanceerd. Amazon Alexa is in ons land zeker niet formeel verkrijgbaar en de Versa 2 is, net als alle andere Fitbit-fysieke fitnesssystemen, op zichzelf zeer smartphone-afhankelijk. Als u daadwerkelijk een Fitbit-persoon bent en gewoon een nieuw Fitbit-item wilt, zal ik u daarna zeker de Fitbit Versa 2 voorstellen. Als je de 1e Fitbit Versa hebt, dan hoef je de Versa 2 niet te krijgen.

Wat betreft de pittige onderdelen van de Versa 2 ben ik al snel uit de druktemakerijen. Meldingen van uw mobiele telefoon die u kunt krijgen op het horloge en ook oplossing met behulp van de microfoon, is er eigenlijk niet aanzienlijk meer “smartwatch” met betrekking tot deze check out. Amazon.com Alexa is eigenlijk zeker niet officieel beschikbaar in onze natie, en ook de Versa 2, net als alle andere Fitbit gezondheids- en fitnesstrackers, geeft zich zeer smartphone-afhankelijk op. Wenst u uw check out huid te wijzigen, een toepassing te installeren of extra te weten te komen over uw gezondheidsparameters? U zult zeer binnenkort moeten bereiken voor uw mobiele telefoon. Bovendien maakt de Versa 2 gebruik van de GPS-sensor van uw smartphone-apparaat met behulp van aangesloten GPS. De Versa 2 kan gemakkelijk geen ronde werken registreren zonder uw telefoon. Op zich zou je er zeker van uitgaan dat dit niet echt een groot probleem is, maar toch wordt het een probleem als er regelmatig synchronisatieproblemen zijn. Om dit op te lossen, moet ik mijn smart device elke keer opnieuw opstarten voordat de Versa 2 verbinding maakt.

Meer
artikelen