De beste sportapps voor op je smartwatch

De beste sportapps voor op je smartwatch

Sporten is nog nooit zo makkelijk geweest als met een smartwatch. Maar wat zijn de beste sport-apps?

RunKeeper

Op Runkeeper kun je je hardloopactiviteiten bijhouden, maar ook informatie over wandelen, fietsen, reizen en fietsen. De audiobegeleiding is ook erg handig. Wat ook goed is, is dat je tijdens je pad beelden kunt delen met vrienden.

Runtastic

Deze app is redelijk vergelijkbaar met RunKeeper, maar heeft ook extra apps voor buikspieren, bilspieren en andere lichaamsdelen. De app informeert je hoeveel tijd er verstreken is, wat het bereik is en wat je snelheid is. Trillingen houden je op de hoogte als je tempo is. De app begeleidt je stap voor stap naar een actiever leven. Zeker een aanrader!

Runfits

In deze app train je op basis van je hartslag. Je kunt trainen op je eigen tempo. Je kunt zelf aangeven of je gaat hardlopen, wandelen, cardiotraining of krachttraining gaat doen. Op deze manier kan Runfits je hartslag duidelijk zichtbaar maken.

Seven

Er zijn ook geweldige apps voor oefeningen. De app informeert je welke work out je moet doen en onthult het begin van de volgende workout. Perfect voor sportievelingen met weinig tijd.

Streaks Workout

Een makkelijke app waarmee je overal je gezonde levensstijl kunt volhouden. Er zijn 30 workouts beschikbaar. De Quick optie is perfect als je niet veel tijd hebt, maar je kunt ook kiezen voor “Hard of Pain”, voor de die-hards. Er is dus voor elk wat wils. Op de app krijg je animaties te zien die de oefeningen demonstreren en je hebt ook een timer.

We wensen je veel plezier met sporten!

Deze app is vergelijkbaar met RunKeeper, maar heeft ook extra apps voor buikspieren, bilspieren en andere lichaamsdelen. De app vertelt je hoeveel tijd er verstreken is, wat de actieradius is en wat je snelheid is. Er zijn ook geweldige apps voor workouts. De app vertelt je welke work-out je moet doen en kondigt het begin van de volgende oefening aan. Op de app krijg je animaties te zien die de workouts laten zien en je hebt ook een timer.

Meer
artikelen