Beste moment om een Smartwatch te kopen

smartwatch black friday 2018

Ben je op zoek naar de laagste prijs voor om een Smartwatch te kopen? Kies hier dan het meest geschikte moment voor uit. Er zijn jaarlijks meerdere momenten waarop jij een Smartwatch kunt kopen tegen een lagere prijs. Je kunt namelijk op bepaalde dagen per jaar profiteren van heerlijke kortingen op jouw nieuwe Smartwatch.

Smartwatch kopen tijdens Black Friday 2018

Eén van die dagen is natuurlijk Black Friday 2018. Deze dag is overgewaaid vanuit Amerika. Doldwaze Amerikanen die letterlijk vliegen door het winkelcentrum om kerstinkopen te doen tegen flinke kortingen.

Ook in Nederland wordt Black Friday steeds populairder. Dit jaar zal Zwarte Vrijdag plaatsvinden op 23 november 2018. Dit is misschien wel het beste én meest populaire moment om jouw smartwatch te kopen.

Voorbeelden van smartwatches die vorig jaar bij tijdens de Black Friday bij Coolblue in de aanbieding waren zijn onder andere:

  • Fossil Q Marshal 45mm zilver Smartwatch
  • Fossil Q Marshal 45mm zwart Smartwatch
  • Fossil Q Wander 45mm Rosé-Lichtbruin Leren smartwatch

Dit jaar gaan de geruchten dat de Samsung Smartwatches in de aanbieding kopen.

Naast Black Friday is Cyber Monday ook een ideaal moment om jouw Smartwatch met korting te kopen. Dit is de maandag na Black Friday.

Retailers hebben deze dag bedacht omdat veel mensen Black Friday té chaotisch vinden, zoals in Rotterdam in 2017. Wanneer de storm is overgewaaid zijn er vaak nog leuke deals beschikbaar bij de grote retailers en kun je dus jouw Smartwatch goedkoop bestellen of kopen in de winkel tijdens Cyber Monday.

Singles Day 2018

Singles Day is in het leven geroepen om jou als vrijgezel net even wat gelukkiger te maken! Singles Day valt op het bekende 11-11. Deze dag van de vrijgezellen vier je natuurlijk bij grote Chinese partijen als AliExpress.

Zelfs Bol.com en Coolblue doen dit jaar mee en geven jouw extra korting. Houdt dus deze websites in de gaten wanneer je meer wilt weten over het kopen van jouw Smartwatch met korting.

Bij GearBest profiteerde je vorig jaar tijdens Singles Day van bijzonder groot voordeel op jouw Smartwatch. Ideaal! Singles Day is in het leven geroepen om jou als vrijgezel net even wat gelukkiger te maken!

Bekijk de beste Smartwatch deals bij blackfridayshops.nl

Bestel jouw Smartwatch dus goedkoop tijdens bijzondere dagen in het jaar.

Share this post