Apple Watch Series 6 - Smartwatch dames - 44 mm - Goudkleurig

Apple Watch Series 6 - Smartwatch dames - 44 mm - Goudkleurig

452.95

Omschrijving Apple Watch Series 6 - Smartwatch dames - 44 mm - Goudkleurig

Beschrijving

Vervul de Apple Watch Series 6. Met de Apple Watch Series 6 om je pols heb je een gezonder, actiever en meer verbonden leven binnen handbereik.

Waar moet je het mee combineren.

De Apple Watch Series 6 heeft een iPhone 6s of nieuwer nodig, gekoppeld aan iOS 14 of hoger voor de ideale connectiviteit. De Apple Watch 6 werkt ook met de iPhone SE.

Zuurstofgehalte meten

Het zuurstofgehalte in je bloed is een goede maatstaf voor je algehele conditie. Het vertelt je hoe groot je zuurstofverbruik is en hoeveel zuurstof er precies beschikbaar is voor je lichaam. Met de baanbrekende gloednieuwe sensoreenheid en app op Apple Watch Series 6 kun je de zuurstofsaturatie bepalen wanneer je maar wilt. De zuurstofsaturatiesensor is verwerkt in de volledig opnieuw ontworpen achterkant van de behuizing, en werkt samen met de Saturation-app om het zuurstofgehalte in je bloed te meten.

Maak een hartslagfilmpje

Via de ECG-app kun je met Apple Watch Series 6 een ECG laten maken die overeenkomt met een elektrocardiogram met één afleiding. De elektroden in de digitale kroon en op de achterkant van de behuizing werken samen met de ECG-app om de elektrische signalen van je hart op te vangen.

Oefeningen

Til je pols op en je ziet alle details die voor jou essentieel zijn. De Apple Watch Series 6 is er voor al je sprints, push-ups, sprongen en houdingen. Je hoeft alleen maar je pols op te tillen om gegevens te zien over bereik, tempo, rondes, pasfrequentie, verbrande calorieën en je hartslag.

Slaapmeting

De nieuwe Slaap-app helpt je om elke nacht de nodige uren slaap te krijgen. De gloednieuwe Slaap-app helpt je om een slaapregel te ontwikkelen en biedt inzicht in je slaappatroon.

Altijd op de hoogte

Bel het kantoor, beantwoord een dringende e-mail, navigeer met het ingebouwde kompas of volg een gedetailleerde route in Kaarten. Als je Apple Watch aan je iPhone is gekoppeld, blijf je altijd in contact met alles wat voor jou essentieel is.

Retina-scherm dat altijd aan staat

Bekijk je trainingsgegevens op het always-on Retina-displayscherm, dat nu 2,5 x helderder is als je je arm naar buiten hebt. Dus alle info op je wijzerplaat is beter te zien dan ooit. Zelfs in de volle zon kun je je gegevens duidelijk zien tijdens het trainen, zonder je pols op te tillen.

Wettelijke info

De metingen van de Saturation app zijn niet bedoeld voor medisch gebruik, inclusief zelfdiagnose of beoordeling door een arts, en zijn alleen bedoeld voor algemene fitness- en gezondheidsdoeleinden. De ECG-app en onregelmatige hartslagwaarschuwing vereisen de huidige versie van watchOS en iOS, en zijn niet bedoeld voor gebruikers jonger dan 22 jaar.

Waarschuwing voor onregelmatige hartslag is niet gepland voor gebruikers bij wie in het verleden atriale fibrillatie is vastgesteld. Om SOS-noodmelding te kunnen gebruiken op een Apple Watch zonder mobiele netwerkverbinding, moet je iPhone in de buurt zijn. Als je je iPhone niet bij je hebt, moet je Apple Watch verbonden zijn met een erkend Wi-Fi-netwerk en moet je “Bellen via Wi-Fi” instellen.

Vervul de Apple Watch Series 6. Met de Apple Watch Series 6 om je pols heb je een gezonder, actiever en meer verbonden leven binnen handbereik. Met de baanbrekende nieuwe sensoreenheid en app op Apple Watch Series 6 kun je de zuurstofsaturatie meten wanneer je maar wilt. Via de ECG-app kun je met Apple Watch Series 6 een ECG laten maken dat gelijkwaardig is aan een elektrocardiogram met één afleiding. De Apple Watch Series 6 is er voor al je sprints, push-ups, houdingen en sprongen.