Apple Watch Series 6 Nike - 40mm - Spacegrijs

Apple Watch Series 6 Nike - 40mm - Spacegrijs

465.00

Omschrijving Apple Watch Series 6 Nike - 40mm - Spacegrijs

Beschrijving

Maak kennis met de Apple Watch Series 6 Nike. Met Apple Watch Series 6 Nike om je pols heb je een veel gezonder, actiever en meer verbonden leven binnen handbereik.

Nike-versie

Met de Apple Watch Series 6 Nike kun je eenvoudig je oefeningen bijhouden met de Nike Run Club-app. Schakel de nachtmodus van Nike in voor een veel betere belichting. De Nike horlogeband heeft gaatjes voor extra ventilatie tijdens het trainen. Het speciale Nike horloge onthult al je essentiële sportinformatie in één oogopslag.

Waar moet je het mee combineren?

De Apple Watch Series 6 heeft een iPhone 6s of recenter nodig met iOS 14 of hoger voor ideale connectiviteit. De Apple Watch 6 werkt ook met de iPhone SE.

Zuurstofgehalte meten

Het zuurstofgehalte in je bloed is een goede graadmeter voor je algemene fitheid. Het vertelt je hoe goed je zuurstofverbruik is en hoeveel zuurstof er direct beschikbaar is voor je lichaam. Met de baanbrekende nieuwe sensor en app op Apple Watch Series 6 kun je de zuurstofsaturatie bepalen wanneer je maar wilt. De zuurstofsaturatiesensor is geïntegreerd in de volledig opnieuw ontworpen achterkant van de behuizing, en werkt samen met de Saturation-app om het zuurstofgehalte in je bloed te meten.

Maak een hartslagfilmpje

Via de ECG-app kun je met Apple Watch Series 6 een ECG laten maken die vergelijkbaar is met een elektrocardiogram met één afleiding. Deze specifieke functie kan artsen vitale informatie geven. De elektroden in de Digitale Kroon en op de achterkant van de behuizing werken samen met de ECG-app om de elektrische signalen van je hart op te vangen. Door simpelweg de Digitale Kroon aan te raken, genereert u binnen 30 seconden een ecg-golfvorm.

Oefeningen

Kies uit een breed scala aan workouts, zoals yoga, fietsen, zwemmen en dansen. Doe uw pols omhoog en u ziet alle details die voor u essentieel zijn. Ga verder, hoger en veel dieper met GPS, real-time hoogte-informatie en het ingebouwde kompas om op koers te blijven. De Apple Watch Series 6 is er voor al je sprints, push-ups, sprongen en standen. Je hoeft alleen maar je pols op te tillen om informatie te zien over bereik, snelheid, ronden, pasritme, verbrande calorieën en je hartslag. Met de altijd-aan-hoogtemeter kun je hoogteveranderingen in realtime bijhouden.

Slaapmeting

De nieuwe Slaap-app helpt u om elke nacht de essentiële uren slaap te krijgen. De nieuwe Slaap app helpt je om een slaaproutine te ontwikkelen en geeft inzicht in je slaappatroon.

Altijd op de hoogte

Bel naar kantoor, beantwoord een dringende e-mail, surf met het geïntegreerde kompas of volg een gedetailleerde route in Kaarten. Als je Apple Watch is verbonden met je iPhone, blijf je altijd in contact met alles wat voor jou essentieel is.

Altijd-aan Retina-display

Bekijk je trainingsinformatie op het always-on Retina-display, dat nu 2,5 x helderder is als je je arm buiten naar beneden hebt. Alle details op de wijzerplaat van je horloge zijn gemakkelijker te zien dan ooit. Zelfs in de volle zon kun je je gegevens duidelijk zien terwijl je traint, zonder je pols op te tillen.

Wettelijke details

De metingen van de Saturation-app zijn niet bedoeld voor medisch gebruik, inclusief zelfdiagnose of beoordeling door een arts, en zijn alleen bedoeld voor basisfuncties op het gebied van fysieke fitheid en gezondheid. De ECG-app en Waarschuwing onregelmatige hartslag vereisen de huidige versie van watchOS en iOS, en zijn niet bedoeld voor gebruikers onder de 22 jaar.

Waarschuwing voor onregelmatige hartslag is niet gepland voor gebruikers bij wie in het verleden atriumfibrillatie is vastgesteld. Om SOS-noodmelding te kunnen gebruiken op een Apple Watch zonder mobiele netwerkverbinding, moet je iPhone in de buurt zijn. Als je je iPhone niet bij je hebt, moet je Apple Watch verbonden zijn met een bekend Wi-Fi-netwerk en moet je “Bellen via Wi-Fi” instellen.

Maak kennis met de Apple Watch Series 6 Nike. Met Apple Watch Series 6 Nike om je pols heb je een veel gezonder, actiever en meer verbonden leven binnen handbereik. Met Apple Watch Series 6 Nike kun je eenvoudig je oefeningen bijhouden met de Nike Run Club-app. Met de baanbrekende gloednieuwe sensoreenheid en app op Apple Watch Series 6 kun je de zuurstofsaturatie meten wanneer je maar wilt. Via de ECG-app kun je met Apple Watch Series 6 een ECG laten maken dat gelijkwaardig is aan een elektrocardiogram met één afleiding.