Apple Watch Series 6 - 40 mm - Rood

Apple Watch Series 6 - 40 mm - Rood

397.95

Omschrijving Apple Watch Series 6 - 40 mm - Rood

Beschrijving

Voldoening met de Apple Watch Series 6. Met de Apple Watch Series 6 om je pols heb je een gezonder, actiever en meer verbonden leven binnen handbereik.

Waar moet je het mee combineren.

De Apple Watch Series 6 vereist een iPhone Sixes of recenter, gekoppeld met iOS 14 of hoger voor een optimale verbinding. De Apple Watch 6 werkt ook met de iPhone SE.

Zuurstofniveaus meten

Met de baanbrekende nieuwe sensoreenheid en app op de Apple Watch Series 6 kun je de zuurstofsaturatie meten wanneer je maar wilt. De zuurstofsaturatie-eenheid is verwerkt in de geheel vernieuwde achterkant van de behuizing en werkt samen met de Saturation-app om het zuurstofgehalte in je bloed te bepalen.

Maak een hartslagfilmpje

Via de ECG-app kun je met Apple Watch Series 6 een ECG maken dat vergelijkbaar is met een elektrocardiogram met één afleiding. Deze specifieke functie kan medische professionals essentiële info bieden. De elektroden in de Digitale Kroon en op de achterkant van de behuizing werken samen met de ECG-app om de elektrische signalen van je hart op te vangen. Door gewoon de Digitale Kroon aan te raken, genereert u binnen 30 seconden een ecg-golfvorm.

Oefeningen

Kies uit een groot aantal oefeningen, zoals yoga, zwemmen, dansen en fietsen. Doe uw pols omhoog en u ziet alle info die voor u noodzakelijk is. Ga verder, groter en dieper met GPS, realtime hoogtegegevens en het geïntegreerde kompas om op koers te blijven. De Apple Watch Series 6 is er voor al je sprints, push-ups, cadeautjes en sprongen. Je hoeft alleen maar je pols op te tillen om gegevens te zien over afstand, tempo, rondes, pasfrequentie, verbrande calorieën en je hartslag. Met de altijd actieve hoogtemeter kun je hoogtewijzigingen in realtime bijhouden.

Slaapmeting

De nieuwe Slaap-app helpt je om elke nacht de essentiële uren slaap te krijgen. Genoeg slaap krijgen is belangrijk voor een goede gezondheid. De gloednieuwe Slaap-app helpt je om een slaaproutine te ontwikkelen en geeft inzicht in je slaappatroon. U stelt de slaapdoelen in die u wilt bereiken.

Voortdurend op de hoogte

Bel naar kantoor, reageer onmiddellijk op een e-mail, surf met het ingebouwde kompas of volg een stapsgewijs pad in Kaarten. Als de Apple Watch aan je iPhone is gekoppeld, blijf je overal in contact met alles wat voor jou essentieel is.

Altijd-aan Retina-display

Bekijk je trainingsinformatie op het always-on Retina-display, dat nu 2,5 x helderder is als je je arm naar buiten hebt. Dus alle informatie op je wijzerplaat is veel beter te zien dan ooit. Dus zelfs in de volle zon kun je je gegevens duidelijk zien tijdens het trainen, zonder je pols op te tillen.

Wettelijke informatie

De metingen van de Saturation-app zijn niet bedoeld voor medisch gebruik, met inbegrip van zelfdiagnose of beoordeling door een arts, en zijn uitsluitend bedoeld voor algemene fysieke fitness- en gezondheidsfuncties. De ECG-app en onregelmatige hartslagwaarschuwing vereisen de nieuwste variant van watchOS en iOS, en zijn niet bedoeld voor gebruikers onder de 22 jaar.

Waarschuwing voor onregelmatige hartslag is niet bedoeld voor gebruikers bij wie in het verleden atriumfibrillatie is vastgesteld. Om SOS-noodsituatiemelding op een Apple Watch zonder mobiele netwerkverbinding te kunnen gebruiken, moet je iPhone in de buurt zijn. Als je je iPhone niet bij je hebt, moet je Apple Watch verbonden zijn met een erkend Wi-Fi-netwerk en moet je “Bellen via Wi-Fi” instellen.

Vervul de Apple Watch Series 6. Met Apple Watch Series 6 om je pols heb je een veel gezonder, actiever en meer verbonden leven binnen handbereik. Met de baanbrekende gloednieuwe sensor en app op Apple Watch Series 6 kun je de zuurstofsaturatie meten wanneer je maar wilt. Via de ECG-app kun je met Apple Watch Series 6 een ECG laten maken dat gelijkwaardig is aan een elektrocardiogram met één afleiding. De Apple Watch Series 6 is er voor al je sprints, push-ups, sprongen en cadeautjes.