Apple Watch Series 5 - Smartwatch dames - 44 mm - Roze

Apple Watch Series 5 - Smartwatch dames - 44 mm - Roze

399.95

Omschrijving Apple Watch Series 5 - Smartwatch dames - 44 mm - Roze

Beschrijving

De Apple Watch Series 5 vereist een iPhone 6s of nieuwer met iOS 13 of hoger voor ideale connectiviteit. De Apple Watch 5 werkt wel met de iPhone SE. De combinatie van een Apple View met Android werkt niet optimaal.

De nieuwe Apple Watch Series 5 lijkt aan de buitenkant precies op de vorige generatie, maar er zijn wel vernieuwingen. Zo heeft de smartwatch een always-on beeldscherm waarmee je op elk moment de tijd kunt aflezen of je berichten kunt zien binnenkomen zonder dat dit ten koste gaat van de batterijduur. Bovendien is er een kompasfunctie toegevoegd die ook aangeeft op welke hoogte je je bevindt.

Speel muziek af op je smartwatch, download je favoriete app uit de apple store en stel Siri vragen. Wil je snel een aankoop doen? Gebruik Apple Pay om te betalen zonder gebruik te maken van je pinpas (nog niet bij alle banken beschikbaar).

De Apple Watch 5 heeft oog voor je hart, controleer snel je hartslag en krijg meldingen als er afwijkingen optreden. Daarnaast heeft de smartwatch een speciale lawaai-app die het aantal decibellen bepaalt en de Apple Watch 5 waarschuwt als er gehoorschade dreigt. Voor vrouwen houdt de smartwatch de menstruatie bij en met de beweegfuncties helpt het horloge je fitter dan ooit te worden.