Apple Watch Series 5 Nike - Smartwatch - 44mm - Spacegrijs

Apple Watch Series 5 Nike - Smartwatch - 44mm - Spacegrijs

409.00

Omschrijving Apple Watch Series 5 Nike - Smartwatch - 44mm - Spacegrijs

Beschrijving

De Apple Watch Series 5 heeft een iPhone Sixes of nieuwer nodig met iOS 13 of hoger. De Apple Watch 5 werkt wel met de iPhone SE. De combinatie van een Apple Enjoy met Android werkt niet optimaal.

De gloednieuwe Apple Watch Series 5 lijkt aan de buitenkant precies op de vorige generatie, maar er zijn wel vernieuwingen. De smartwatch heeft een always-on beeldscherm waarmee je op elk moment de tijd kunt checken of je berichten kunt zien binnenkomen zonder dat dit ten koste gaat van de batterijduur. Daarnaast is er een kompasfunctie toegevoegd die eveneens aangeeft op welke hoogte je je bevindt.

Speel muziek af op je smartwatch, download je favoriete app uit de apple store en stel vragen aan Siri. Wil je snel een aankoop doen? Gebruik Apple Pay om te betalen zonder gebruik te maken van je pinpas (nog niet bij alle banken beschikbaar).

De Apple Watch 5 heeft oog voor je hart, check snel je hartslag en krijg meldingen als er afwijkingen zijn. Daarnaast heeft de smartwatch een speciale geluidsapp die het aantal decibellen bepaalt en de Apple Watch 5 waarschuwt wanneer er gevaar is voor gehoorbeschadiging. Voor vrouwen houdt de smartwatch de menstruatiecyclus bij en met de trainingsfuncties helpt het horloge je fitter dan ooit te worden.

Het Nike design omvat stijlvolle bandjes en extra Nike horloge aanbiedingen.