Apple Watch Series 5 - 40 mm - Wit

Apple Watch Series 5 - 40 mm - Wit

399.00

Omschrijving Apple Watch Series 5 - 40 mm - Wit

Beschrijving

De Apple Watch Series 5 vereist een iPhone Sixes of nieuwer met iOS 13 of hoger voor een optimale verbinding. De Apple Watch 5 werkt wel met de iPhone SE. De combinatie van een Apple Enjoy met Android werkt niet optimaal.

De gloednieuwe Apple Watch Series 5 lijkt aan de buitenkant precies op de vorige generatie, maar er zijn wel vernieuwingen. Zo heeft de smartwatch een always-on display waarmee je op elk moment de tijd kunt checken of je berichten kunt inzien, zonder dat dit ten koste gaat van de batterijduur. Daarnaast is er een kompasfunctie opgenomen die ook laat zien op welke hoogte je je bevindt.

Speel muziek af op je smartwatch, download je favoriete app uit de apple store en stel Siri vragen. Wil je snel een aankoop doen? Gebruik Apple Pay om te betalen zonder je pinpas te gebruiken (wordt nog niet door alle banken aangeboden).

De Apple Watch 5 heeft oog voor je hart, onderzoekt snel je hartslag en ontvangt waarschuwingen als er onregelmatigheden optreden. Daarnaast heeft de smartwatch een speciale geluidsapp die de verscheidenheid aan decibellen bepaalt en de Apple Watch 5 waarschuwt je wanneer er gevaar is voor gehoorbeschadiging. Voor vrouwen houdt de smartwatch de menstruatiecyclus bij en met de workoutfuncties helpt het horloge je fitter dan ooit te worden.