Apple Watch Series 3 - Smartwatch - 38mm - Spacegrijs

Apple Watch Series 3 - Smartwatch - 38mm - Spacegrijs

219.95

Omschrijving Apple Watch Series 3 - Smartwatch - 38mm - Spacegrijs

Beschrijving

Wat te koppelen

De Apple Watch Series 3 vereist een iPhone sixes of recenter met iOS 13 of hoger voor een ideale koppeling. De combinatie van de Watch Series 3 en Android werkt niet efficiënt.

De Apple Watch Series 3 is een smartwatch met een reeks wijze functies. De verbeterde Exercise-app bestaat uit extreme intervaltraining (HIIT) en extra alternatieven voor rondezwemmen.

Verbeterd op elk niveau

Activiteiten-app met wijze training. Geïntegreerde hoogtemeter. Nieuw: Apple Watch Series 3.

GPS en hoogtemeter. Ga nog meer. Ga verder. Ga veel dieper

De geïntegreerde GPS registreert de afstand, snelheid en route van je buitenoefeningen. De hoogtemeter houdt je hoogte in de gaten. En als je klaar bent, kun je dat allemaal in informatie bekijken op je iPhone in huis.

Meer bewegen met je favoriete afspeellijsten aan je pols.

Met Apple Watch Series 3 kun je meer muziek met je meenemen. Waar je ook naartoe gaat. En je favoriete Apple Music-afspeellijsten synchroniseren meteen met je Watch. Zo kun je bij elke workout meteen aan de slag.

Altijd klaar voor het zwembad of de oceaan.

De Apple Watch Series 3 is zwembestendig en zorgt ervoor dat je je workouts in het zwembad en open water kunt doen. Geluidstrillingen blazen het water uit de speaker als je klaar bent.

Blijf bij met je favoriete apps.

Of je nu van circuittraining of yoga houdt, gebruik gewoon de apps die je al kent. Omdat zelfs die workouts meetellen voor het behalen van uw Activiteit ringen rond

Rolstoelgebruikers. Fitness voor iedereen.

Voor rolstoelgebruikers houdt Apple Watch Series 3 rekening met hun manier van rollen en het oppervlak om tot nauwkeurige Activiteitgegevens te komen. Bovendien zijn er nu twee workouts speciaal voor rolstoelgebruikers.

Apple Pay

In 2019 presenteert Apple Apple Pay in Nederland. De betaaldienst maakt het mogelijk om contactloos te betalen met je Apple Watch. Apple Pay is veilig te gebruiken omdat verificatie nodig is via Touch ID, Face ID of je toegangscode.

De Apple Watch Series 3 is een smartwatch met een reeks aan wijze functies. Nieuw: Apple Watch Series 3. Met de Apple Watch Series 3 kun je meer muziek met je meenemen. In 2019 presenteert Apple Apple Pay in Nederland. Met de betaaldienst kun je contactloos betalen met je Apple Watch.