Apple Watch Series 3 - 42 mm - Spacegrijs

Apple Watch Series 3 - 42 mm - Spacegrijs

229.95

Omschrijving Apple Watch Series 3 - 42 mm - Spacegrijs

Beschrijving

Wat te combineren met.

De Apple Watch Series 3 heeft een iPhone 6s of nieuwer met iOS 13 of hoger nodig voor een optimale koppeling. De combinatie van de Watch Series 3 en Android werkt niet efficiënt.

De Apple Watch Series 3 is een smartwatch met een verscheidenheid aan slimme functies. Door de nieuwe hoogtemeter en de geïntegreerde gps is hij zeer geschikt voor jou als gepassioneerde buitensporter. De vernieuwde Workout-app bestaat uit intensieve periodetraining (HIIT) en extra alternatieven voor rondezwemmen. En met meer muziek op je pols dan ooit, ben je niet meer te stoppen.

Verbeterd op elk niveau.

Activiteit app met wijze training. Geïntegreerde hoogtemeter. Nieuw: Apple Watch Series 3.

GPS en hoogtemeter. Ga verder. Ga hoger. Ga dieper.

De ingebouwde GPS registreert de afstand, snelheid en het pad van je workouts buiten. De hoogtemeter houdt je hoogte bij. En als je klaar bent, kun je thuis alles in detail bekijken op je iPhone.

Meer bewegen met je favoriete afspeellijsten aan je pols.

Met Apple Watch Series 3 kun je meer muziek met je meenemen. En je favoriete afspeellijsten van Apple Music worden automatisch gesynchroniseerd met je Watch.

Altijd klaar voor het zwembad of de oceaan.

De Apple Watch Series 3 is zwembestendig en trapt je workouts in het zwembad en open water. Als je klaar bent, knallen geluidstrillingen het water uit de speaker.

Blijf op de hoogte van je favoriete apps.

Of je nu van circuittraining of yoga houdt, gebruik gewoon de apps die je op dit moment kent. Omdat zelfs die workouts meetellen voor het behalen van je Activiteit ringen rond

Rolstoelgebruikers. Fysieke fitness voor iedereen.

Voor rolstoelgebruikers houdt Apple Watch Series 3 rekening met hun manier van rollen en de ondergrond om tot precieze Activiteit-informatie te komen. Bovendien zijn er nu twee workouts speciaal voor rolstoelgebruikers.

Apple Pay

In 2019 introduceert Apple Apple Pay in Nederland. De betaaldienst maakt het mogelijk om contactloos te betalen met je Apple Watch. Apple Pay is veilig te gebruiken omdat bevestiging nodig is door middel van Touch ID, Face ID of je toegangscode.

De Apple Watch Series 3 is een smartwatch met een scala aan slimme functies. Nieuw: Apple Watch Series 3. Met de Apple Watch Series 3 kun je meer muziek met je meenemen. In 2019 introduceert Apple Apple Pay in Nederland. Met de betaaldienst kun je contactloos betalen met je Apple Watch.