Apple Watch SE - Smartwatch - 44mm - Roze - Goudkleurig

Apple Watch SE - Smartwatch - 44mm - Roze - Goudkleurig

329.00

Omschrijving Apple Watch SE - Smartwatch - 44mm - Roze - Goudkleurig

Beschrijving

De Apple Watch SE beïnvloedt je om gezonder te leven. Deze Apple Watch heeft hetzelfde grotere display als de Series 6, valdetectie, een kompas en de always-on hoogtemeter. Het is een heleboel Watch voor minder dan je geloofde.

Waar moet je het mee combineren.

De Apple Watch Series 6 vereist een iPhone Sixes of recenter, gekoppeld met iOS 14 of hoger voor een ideale verbinding. De Apple Watch 6 werkt ook met de iPhone SE.

Workouts

Kies uit een groot aantal oefeningen, zoals yoga, fietsen, zwemmen en dansen. Ga verder, groter en veel dieper met GPS, real-time hoogte-informatie en het geïntegreerde kompas om op koers te blijven. De Apple Watch SE is er voor al je sprints, push-ups, poses en sprongen.

Slaapmeting

De gloednieuwe Slaap-app helpt je om elke nacht de essentiële uren slaap te krijgen. De gloednieuwe Sleep-app helpt je om een slaapregel te ontwikkelen en biedt inzicht in je slaappatroon.

Voortdurend op de hoogte

Bel de werkplek, beantwoord een dringende e-mail, surf met het geïntegreerde kompas of volg een stapsgewijs pad in Kaarten. Als Apple Watch aan je iPhone is gekoppeld, blijf je overal in contact met wat voor jou essentieel is.

Valdetectie en SOS-alarm voor noodsituaties.

Met de geïntegreerde versnellingsmeter en gyroscoop kan de Apple Watch SE zien wanneer je hard valt. Als je je dan niet meer kunt bewegen, wordt er contact opgenomen met de hulpdiensten. In een noodscenario kun je ook meteen hulp inroepen door de knop ingedrukt te houden en op de zijkant te drukken.

Waterbestendigheid

De Apple Watch SE kan worden gebruikt voor activiteiten in ondiep water, zoals zwemmen in de zee of een zwembad. De Apple Watch SE is niet ideaal voor duiken, watersnowboarden en andere activiteiten waarbij hoge watersnelheden of onderdompeling in diep water een rol spelen.

De Apple Watch vergrendelt het scherm onmiddellijk met de watervergrendeling om onbedoelde tikken te voorkomen wanneer je aan een zwemtraining begint. Draai aan de digitale kroon om het scherm te ontgrendelen en verwijder al het water van je Apple Watch als je klaar bent. Je zult geluiden horen en misschien wat water op je pols voelen.

De Apple Watch SE motiveert je om gezonder te leven. De Apple Watch SE is er voor al je sprints, push-ups, poses en sprongen. Met de ingebouwde versnellingsmeter en gyroscoop kan de Apple Watch SE zien wanneer je hard valt. Als je aan een zwemoefening begint, vergrendelt de Apple Watch automatisch het scherm met de watervergrendeling om onverwachte tikken te voorkomen. Als je klaar bent, draai je aan de digitale kroon om het scherm te ontgrendelen en het water van je Apple Watch te verwijderen.