Apple Watch SE Nike - 44mm - Zilver

Apple Watch SE Nike - 44mm - Zilver

322.00

Omschrijving Apple Watch SE Nike - 44mm - Zilver

Beschrijving

De Apple Watch SE motiveert je om veel gezonder te leven. Deze Apple Watch heeft exact hetzelfde grotere scherm als de Series 6, valdetectie, een kompas en de always-on hoogtemeter. Het is een heleboel Watch voor minder dan je dacht.

Wat je ermee moet koppelen.

De Apple Watch Series 6 vereist een iPhone 6s of recenter, gekoppeld met iOS 14 of hoger voor een optimale verbinding. De Apple Watch 6 werkt ook met de iPhone SE.

Nike-variatie

Met de Apple Watch SE Nike kun je snel je workouts bijhouden met de Nike Run Club-app. De unieke Nike-horlogegezichten tonen al je essentiële sportgegevens in één oogopslag.

Workouts

Kies uit een breed scala aan workouts, waaronder yoga, zwemmen, dansen en fietsen. Ga verder, groter en veel dieper met GPS, realtime hoogte-informatie en het geïntegreerde kompas om op koers te blijven. De Apple Watch Series 6 is er voor al je sprints, push-ups, cadeautjes en sprongen.

Slaapmeting

De gloednieuwe Slaap-app helpt je om elke nacht het benodigde aantal uren slaap te krijgen. Genoeg slaap krijgen is van vitaal belang voor een uitstekende gezondheid. De nieuwe Slaap-app helpt je om een slaapregel te ontwikkelen en biedt inzicht in je slaappatroon. U stelt de slaapdoelen in die u wilt bereiken.

Altijd op de hoogte

Bel de werkplek, stuur meteen een e-mail, surf met het geïntegreerde kompas of volg een stapsgewijze route in Kaarten. Als de Apple Watch aan je iPhone is gekoppeld, blijf je overal in contact met alles wat belangrijk voor je is.

Valdetectie en SOS-noodalarm.

Met de ingebouwde versnellingsmeter en gyroscoop kan de Apple Watch SE zien wanneer je hard valt. Als je je dan niet meer kunt bewegen, wordt er contact opgenomen met de hulpdiensten. In een noodsituatie kun je ook meteen om hulp bellen door de knop ingedrukt te houden en op de zijkant te drukken.

Waterbestendigheid

De Apple Watch SE kan worden gebruikt voor activiteiten in ondiep water, zoals zwemmen in een zwembad of de zee. De Apple Watch SE is niet geschikt voor duiken, waterskiën en andere activiteiten waarbij hoge watersnelheden of onderdompeling in diep water een rol spelen.

Wanneer u een zwemoefening begint, vergrendelt de Apple Watch het scherm onmiddellijk met de watervergrendeling om onbedoelde tikken te voorkomen. Draai aan de digitale kroon om het scherm te ontgrendelen en verwijder al het water van je Apple Watch als je klaar bent. Je zult geluiden horen en mogelijk wat water op je pols voelen.

De Apple Watch SE inspireert je om veel gezonder te leven. Met de Nike Apple Watch SE kun je snel je workouts bijhouden met de Nike Run Club-app. Met de geïntegreerde versnellingsmeter en gyroscoop kan de Apple Watch SE zien wanneer je hard valt. Als je aan een zwemoefening begint, vergrendelt de Apple Watch meteen het scherm met de watervergrendeling om onbedoelde tikken te voorkomen. Als je klaar bent, draai je aan de digitale kroon om het scherm te ontgrendelen en al het water van je Apple Watch te verwijderen.