Apple Smartwatch

Wil je een Apple Watch? Je kunt kiezen uit een aantal variaties van deze smartwatch. De Apple Watch Collection 4 heeft ook een groter scherm dan zijn voorgangers. Je kunt kiezen uit een 40 mm of 44 mm oled scherm, terwijl je bij de Apple Watch Series 2 en 3 een keuze hebt uit zowel 38 als 40 mm. Het grote aanraakscherm is ongelooflijk intens en bovendien, met de Apple Pressure Touch, gemakkelijk te gebruiken. Wat de Watch Series 4 nog meer onderscheidt, is de verhoging van de veiligheid: je hartslag wordt zorgvuldig gecontroleerd en je krijgt een waarschuwing als hij ook nog eens te laag of hoog is. Bovendien wordt er onmiddellijk een SOS-noodsituatiewaarschuwing uitgezonden als je tijdens het aantrekken van het horloge valt. Zet de Apple smartwatch de hele dag door op zonder op te laden, want de batterij heeft een levensduur van 18 uur, net als de Collection 2 en de Series 3.

 

Horloge van Apple voor Sport Liefhebbers

Ben je een professionele atleet? Selecteer de Apple Watch Nike versie om je sportactiviteit te meten door middel van GPS. De Nike editie bevat een stijlvolle layout en geeft je ook gedetailleerd inzicht in je training en vooruitgang. Wil je zeker een Apple Enjoy met ECG om de prijs van je hart te meten? Alle versies van het slimme horloge hebben een ingebouwde hartslagsensor op de pols. Deze bepaalt continu je hartslag. Met een Apple horloge kun je dus gemakkelijk sporten en goed trainen op je hartslag.

Hieronder vind je een Apple horloge ter ondersteuning van je manier van leven, of je nu elke dag traint of een maand lang je tennisschoenen aantrekt. Je kunt kiezen uit een 40 mm of 44 mm oled scherm, terwijl de Apple Watch Collection 2 en ook 3 je de keuze geven tussen 38 en 40 mm. Wil je zeker een Apple met ECG om de prijs van je hartslag te peilen? Met een Apple Watch kun je dus gemakkelijk sporten en met succes trainen op hartslag.

 

Smart Horloge van Apple voor elke manier van leven

Een Apple Watch is hier om uw manier van leven te ondersteunen, of u nu elke dag oefent of een maand lang uw tennisschoenen aantrekt. Met zoveel functies en ook capaciteiten is de Apple smartwatch een volwaardig en leuk accessoire. Sluit je Apple horloge aan op je iPhone en stuur ook berichten naar je geliefden met behulp van de iMessage-app. Ook je inkomende telefoongesprekken zijn via je pols beschikbaar. Maak als muziekliefhebber gebruik van de smartwatch om de nummers die je afspeelt te regelen via bluetooth op je AirPods of stereo-installatie. Het horloge past bij elke manier van leven, samen met uw individuele ontwerp. De Apple-weergaven hebben allemaal verwisselbare banden, zodat je het horloge kunt kiezen dat bij jou past. Kies uit verschillende smartwatch-accessoires, van stijlvolle, briljant gekleurde banden tot tijdloze lederen banden met een sluiting.